Wave LED
ENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

Wave LED

Teollisuuden LED-suurennuslasivalaisin 3D-ominaisuudella

Tuotekuvaus

Wave LED on suurennuslasivalaisin teollisuuden tarpeisiin. Valaisin tarjoaa varjotonta valoa suurennettavalle alueelle koska valon saa tulemaan kahdesta suunnasta. Vaihtoehtoisesti voit valita 3D-suurennuksen, jossa valo tulee joko oikealta tai vasemmalta. 3D-toiminto on tärkeä esimerkiksi piirilevyjen ja vastaavien hienomekaanisten komponenttien tuotannossa. Suorakaiteen muotoisen linssinsä ansiosta Wave LED soveltuu myös lukemiseen.
Värit: valkoinen tai harmaa.

Maksimaalista joustavuutta ja tarkkuutta

Valaisinosan ja -varren välisen nivelen joustavuus mahdollistaa tarkan kohdistamisen. Jousilla tasapainotettu varsi mahdollistaa vaaka- ja pystysuoran asettelun, jonka avulla valaisin pysyy aina asetellussa asennossa.

Aurinkosuoja suojaa linssiä likaantumiselta ja estää linssiä muuttumasta polttolasiksi ikkunasta paistavan auringon seurauksena.

LED: tulevaisuuden valonlähde

Wave LED on varustettu kahdella LED-modulilla, jotka voidaan sytyttää  erikseen. Valaisimessa on himmennys sekä automaattiajastin, joka sammuttaa  valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen. Ledeillä on pitkä elinikä. Wave LED -valaisimen valonlähteet kestävät vähintään 50.000 tuntia. Se tarkoittaa yli 25 vuotta ilman valonlähteen vaihtoa normaalissa käytössä.

UV-valoversio

UV-suurennuslasivalaisimet ovat ensisijaisesti suunniteltu erilaisten suojapinnoitteiden tutkimiseen. 400nm UVA-valonlähde on ihanteellinen valinta mm. hitsaus- ja juotossaumojen tutkimiseen sekä muihin vastaaviin prosesseihin. Wave LED UV:n tuottamassa valossa UV-aktiiviset pinnoitteet hohtavat tumman purppuran värisenä, mikä helpottaa pinnoittamattomien alueiden havaitsemista.


Tuotetiedot

Valonlähde

2 x integroitu LED-moduli. Värilämpötila (CCT) 4000K. Värintoistoindeksi (CRI)  80. LED-modulit ovat himmennettäviä : 0-50-100%.

Materiaali ja väri

Valaisinvarsi terästä, varjostin alumiinia. Värit: valkoinen ja vaaleanharmaa.

Asennus

Vakiona pöytäkiinnike (AH clamp). Muut kiinnikkeet, sisäänrakennetut pöytäkiinnikkeet sekä jalustat tilauksesta.

Optiikat

Vakiona 3.5- tai 5 diopterin kruunulasilinssi. Linssin mitat ovat 175 x 108 mm. 4-, 6- tai 10 diopterin lisälinssit voidaan kiinnittää valaisimeen.

Virransyöttölaite

Toimitetaan 2 metrin liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Tasapainotettu 3-nivelinen valaisinvarsi. Varren mitta on 105 cm.

Päälle-pois-toiminto on sisäänrakennettu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

wave-led_measurements

Energy label

energy-lable_wave_led