Wave LED ESD
ENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

Wave LED ESD

ESD-suojattu teollisuuden LED-suurennuslasivalaisin 3D-ominaisuudella

Tuotekuvaus

Wave LED ESD on erityisesti suunniteltu elektroniikkateollisuuden käyttöön, jossa elektroniset purkaukset saattavat vahingoittaa herkkiä elektronisia komponentteja. Valaisin on suunniteltu siten, että se poistaa staattiset purkaukset kontrolloidusti. Wave LED ESD tarjoaa varjottoman suurennuksen valon jakautuessa tasaisesti valaisinosan molemmista reunoista. 3D-ominaisuus syntyy silloin kun sytytetään ainoastaan toinen valonlähde ja valo jakautuu suurennuslasin läpi ainoastaan vasemmalta tai oikealta puolelta valaisinosaa. 3D-ominaisuus on varsin tervetullut työskenneltäessä esim. piirilevyjen tai muiden hienomekaanisten komponenttien parissa. Valaisimen väri: musta.

Suuri joustavuus ja tarkkuus

Valaisinosan ja -varren välisen nivelen joustavuus tekee valaisimen tarkan asemoinnin hyvin helpoksi. Jousitasapainotettu varsi mahdollistaa laajan pysty- ja vaakasuuntaisen liikuttamisen ja pitää valaisinosan aina halutussa asennossa.  

Vakiovalaisin toimitetaan 3.5- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Toimitus sisältää valaisinosan tekstiilisuojuksen, joka suojaa linssiä pölyltä ja estää valaisinta epähuomiossa toimimasta polttolasina.

LED: tulevaisuuden valonlähde!

Wave LED ESD on varustettu kahdella LED-modulilla, jotka voidaan sytyttää eriaikaisesti.  Moduleja voi himmentää portaittain. Lisäksi niissä on automaattiajastin, joka sammuttaa valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi.  Ledeillä on uskomattoman pitkä elinikäodotus: vähintään 50.000 tuntia. Se merkitsee n. 25 vuotta normaalikäytössä. 


Tuotetiedot

Valonlähde

​Toimitetaan kahdella LED-modulilla. Värilämpötila (CCT) on 4000°K. Värintoistoindeksi (CRI) on 80. LED-modulit ovat himmennettävissä portaittain, 0–50–100%.

Materiaali ja väri

Valaisinvarsi terästä, varjostinosa alumiinia. Väri: musta.

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut pöytäkiinnikkeet, sisäänrakennetut kiinnikkeet sekä erillinen lattiajalusta ovat saatavana tilauksesta.

Optiikat

Vakiona 3.5- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Linssin mitat ovat 175 x 108mm.   
4-, 6- tai 10 diopterin lisälinssit voidaan kiinnittää valaisimeen.

Virransyöttölaite

Toimitetaan 2 metrin liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi. Varren pituus on 105 cm.

Valaisimessa on sisäänrakennettu päälle-pois-toiminto. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

wave-led_measurements

Energy label

energy-lable_wave_led