Split
ENECLEDDIMclass_3mounting_table
logo_brand_luxo

Split

Tehokas LED-pöytävalaisin laajoille työskentelyalueille

Tuotekuvaus

Split on tehokas työpistevalaisin laajoihin, vaativiin työpisteisiin. Se tuottaa kaksinkertaisen määrän valoa verrattuna muihin LED-työpistevalaisimiimme. Split on suunniteltu erityisesti laajoihin työpisteisiin, joissa tarvitaan erityisen paljon valoa. Tämä tehokas työpistevalaisin tekee helpoksi uuden valaistusstandardin, EN 12464-1 mukaisen valaistustason toteuttamisen työpisteillä.
 
Toiminnallisen muotonsa ja kokometallirakenteensa ansiosta tämä tehokas pöytävalaisin erottuu edukseen missä tahansa toimistoympäristössä. Siinä on jousitasapainotettu varsi, kuten Luxo-tuotteessa perinteisesti kuuluukin, suuren joustavuuden ja ulottuvuuden saavuttamiseksi.  

Erottuva muotoilu
Split-valaisimessa on erottuva muotoilu ja suurenmoinen toimintakyky. Valaisinosa on tehty ohuesta alumiinilevystä, joka on leikattu siten, että LED-valonlähteet ovat suunnattu kulmittain pöytäpintaan nähden. Tämä mahdollistaa valaisimen laajan, epäsymmetrisen valonjaon.

Värit: musta, valkoinen tai alumiininharmaa, kiiltävä pinta.

2 x LED
Split on varustettu kahdella räätälöidyllä LED-modulilla, jotka valaisevat laajasti ja pöytäpinnan suuntaisesti. LED-modulit ovat suunnattu 30°:een kulmaan mahdollistaen erityisen laajan valonjaon. Nämä kaksi LED-modulia valaisevat hyvin laajan alueen samaan aikaan kun itse valaisinosa pysyy yhdensuuntaisena pöytäpintaan nähden. Näin estetään kiusallinen häikäisy ja varmistetaan oikeanlainen, ergonominen työpistevalaistus.
 
LED-moduleilla on yli 50.000 tunnin elinikäodotus. Tämä tarkoittaa yli 25 vuotta normaalissa toimistokäytössä. Split on himmennettävä ja varustettu automaattiajastimella energian säästämiseksi. Sisäänrakennettu automaattiajastin sammuttaa valot automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.
 
​Saatavana liiketunnistimella
Valaisin on saatavana myös liiketunnistimella varustettuna. Tunnistin sytyttää valot kun se havaitsee liikettä 1,5 metrin säteellä. Samoin se myös sammuttaa valot automaattisesti 15 min kuluttua siitä kun liike tilassa on lakannut.
 
Henkilökohtaisen työpistevalaisimen tärkeys
Seuraa tätä linkkiä lukeaksesi lisää hyvän työpistevalaistuksen merkityksestä ja siitä, kuinka ergonominen työpistevalaisin auttaa toimivamman työpisteen toteuttamisessa. 


Tuotetiedot

Valonlähde

LED 700 lumen out. Värilämpötila (CCT) on 3000 K, värintoistoindeksi (CRI) on 90.

Materiaali ja väri

Teräsvarsi ja alumiinihäikäisysuoja. Värit: valkoinen, musta ja alumiininharmaa, kiiltävä maalipinta. 

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (A-clamp). Pöytäjalusta ja sisäänrakennetut pöytäkiinnikkeet ovat saatavana lisätarvikkeina.

Optiikat

Epäsymmetrinen valonjako. Heijastimet valkoista polykarbonaattia. 

Virransyöttölaite

Teholähde 20V pistotulpalla. 

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi. Sivulta toiselle ja ylös-alas suunnattava valaisinosa, varsipituus: 80 cm.

Sensorit

Split voidaan tilauksesta toimittaa sisäänrakennetulla PIR-läsnäolotunnistimella. Tunnistin sytyttää automaattisesti valon havaittuaan liikettä 1,5 m säteellä ja sammuttaa valon 15 min kuluttua siitä kun liikettä ei enää havaita.  

Sisäänrakennettu automaattiajastin, joka sammuttaa valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen. 

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

split

Valonjakokäyrät

split

Energy label

energy-label-led_split