S80
LEDmounting_track-1-2
logo_brand_glamox

S80

LED-kohdevalaisin 3-vaihekiskoon

Tuotekuvaus

Glamox S80 on kompakti LED-kohdevalaisin passiivisella jäähdytysjärjestelmällä ja modernilla muotoilulla. Passiivinen jäähdytysjärjestelmä on täysin äänetön. 
Glamox S80 on valmistettu alumiinivalusta ja pintakäsittelynä on jauhemaalaus. Sylinterimäinen muotoilu sopii hyvin moderneihin ympäristöihin. Liitäntälaite on integroitu valaisimeen.

Uusi Micro-koko

Glamox S80 Micro on uusi pienikokoinen S80-valaisin. Pienikokoinen S80 Micro -valaisin täydentää Glamox S80 -tuoteperhettä, joka oli jo aikaisemmin joustava tuoteperhe käytäviin ja sosiaalisille alueille. Glamox S80 Micro on saatavana kahdessa värissä: valkoinen ja musta. Glamox S80 Micro voidaan himmentää vaihetta leikkaavalla himmentimellä kotoisian ja lämpimän ilmapiirin luomiseksi.

Moottoripyörän sivuvaunu inspiraationa

Glamox S80 -valaisimen muotoilu on saanut inspiraationsa moottoripyörän sivuvaunusta; kohdevalaisimesta on tehty niin pienikokoinen kuin mahdollista, käyttämällä ainutlaatuista side-by-side -ratkaisua. Tämän ansiosta valaisimen kääntöpiste on kiskon kohdalla, jolloin vältetään vääristymä valaisinta käännettäessä. Tämän ratkaisun ansiosta useat S80-valaisimet asennettuna samaan tilaan näyttävät hyvältä yhdessä.
S80 on saatavana kahdessa värissä; valkoinen ja musta, ja kolmessa koossa: S80 MICRO (Ø76), S80 MINI (Ø100) ja S80 MIDI (Ø120).

Himmennys 

Jos kohteessa tarvitaan himmennystä, käytä  S80 DALI -versioita.  S80 MICRO on himmennettävissä vaihetta leikkaavalla himmentimellä.

Tuotetiedot

Valonlähde

Väritoleranssi MacAdams 3
Värintoisto: CRI 90
Elinikä: Vähintään 50.000h L80 @ Max Ta 
MICRO: LED 1100 lumen out  
MINI: LED 2000-3000 lumen out
MIDI: LED 4000 lumen out

Tarkat lumen-arvot tuotetason tiedoista.

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF).
S80 Micro voidaan himmentää vaihetta leikkaavalla himmentimellä.

Materiaali ja väri

Runko alumiinivalua. Maalattu valkoiseksi tai mustaksi, mattapinta. Integroitu liitäntälaite. Passiivinen jäähdytysjärjestelmä. 

Asennus

Asennetaan 3-vaihekiskoon, joka on tilattava erikseen. S80 sopii Glamox Pro Track- ja Global Track -kiskoihin.

Optiikat

Kapea, keskileveä, leveä tai erittäin leveä valonjako. Alumiiniheijastin.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

s80_measurement_mini s80_measurement_midi s80_measurement_micro

Energy label

energy-label_s80

Hae versio