WAVE LED UV
logo_brand_luxo

WAVE LED UV

Valaiseva suurennuslasi UV-A-valonlähteillä

Tuotekuvaus

Wave LED soveltuu erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin. Se on nyt saatavana myös sisäänrakennetuilla UV-A-valonlähteillä. UV-versiot ovat ensisijaisesti suunniteltu konformaalisten pinnoitteiden tarkastamiseen. UV-valolle altistettavat pinnoitteet, jotka havaitaan UV-valonlähteen alla hehkuttavat tumman violetin värin, mikä helpottaa pinnoittamattomien alueiden havaitsemista.

365nm:n UV-A-valonlähteet ovat ihanteellisia mm. hitsisaumojen ja juotosten tarkastamiseen. Muita erinomaisia käyttökohteita tälle ainutlaatuiselle suurennuslasivalaisimelle ovat kriminologia, museot ja taiteen restaurointi, asiakirjojen aitous, vuotojen havaitseminen, valuutan tarkistaminen sekä jalokivien ja mineraalien tarkastaminen.

ESD-käsitellyt versiot
Wave LED-valaisimen ESD-versiot ovat saatavana sekä tavallisella- että UV-A-valonlähteillä. Wave LED ESD-UV on erityisesti kehitetty elektroniikkateollisuutta varten, jossa sähköstaattiset päästöt voivat olla kohtalokkaita elektroniikkakomponenteille. Se on suunniteltu poistamaan staattiset lataukset.

UV-A LED-valonlähteet
Wave LED UV ja ESD-UV on varustettu kahdella 365nm:n UV-A LED-modulilla, jotka ovat erikseen säädettävissä. Valaisimessa on vakiona asteittainen himmennys 0-50-100%. Ajastintoiminto on myös sisäänrakennettu. Valo sammuu automaattisesti 4 (tai 9) tunnin kuluttua. 

Äärimmäinen joustavuus ja tarkkuus
Valaisinosan ja -varren välinen joustavuus tekee valon suuntaamisesta vaivatonta. Tasapainotettu valaisinvarsi mahdollistaa laajan pysty- ja vaakasuoran liikkeen. Valaisin pysyy aina halutussa asennossa. WAVE LED UV ja -ESD-UV toimitetaan 3,5- tai 5 diopterin lasilinssillä. Kankainen linssin suojus suojaa pölyltä ja estää valaisinta vahingossa muuttumasta polttolasiksi.

Suurentamisesta

Seuraa tätä linkkiä, jos haluat lukea lisää suurennuksen periaatteista ja miten Luxo-suurennuslasivalaisin voi olla arvokas työkalu erilaisiin sovelluksiin.

 

Tuotetiedot

Valonlähde

2 kpl himmennettävää 365nm:n UV-A LED-modulia. Asteittainen himmentäminen: 0-50-100%.

Materiaali ja väri

Teräsvarsi ja painevalettu alumiininen häikäisysuoja. Täysin suljettu valaisinrakenne. Väri: musta.

Asennus

Vakiotoimitus pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut kiinnikkeet sekä erillinen, liikuteltava lattiajalusta ovat saatavana lisätarvikkeina.

Optiikat

Vakiotoimitus 3.5- tai 5 diopterin suorakulmaisella kruunulasilinssillä. Linssin mitat ovat 175 x 108 mm. Lisäsuurennusta varten on saatavana 4-, 6- tai 10-diopterin imukuppilinssit, jotka on helppo asentaa lasilinssin päälle. 

Virransyöttölaite

Toimitetaan 2m liitosjohdolla ja pistotulpalla. 

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi, jonka pituus on 105 cm.

Sisäänrakennettu, automaattinen virrankatkaisu 9 tai 4 tunnin jälkeen.