Ninety
usb-chargerENECLEDDIMclass_3mounting_table
logo_brand_luxo

Ninety

Tyylikäs, virtaviivainen LED-työpistevalaisin

Tuotekuvaus

Ninety on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja muotoilunsa ja toiminnallisuutensa ansiosta. Valaisin on hyvin energiatehokas. LED-valonlähteet tuottavat miellyttävää valoa samalla kun ne säästävät energiaa. Valaisin kytkeytyy automaattisesti pois päältä 4 tai 9 käyttötunnin jälkeen energian säästämiseksi. Ninety on himmennettävä ja siinä on suunnattava valaisinosa. Se voidaan kiinnittää pyörivään pöytäjalustaan, pöytäkiinnikkeellä pöydän reunaan tai sisäänrakennetun pöytäkiinnikkeen avulla pöytäkannen läpi. Vakioversio toimitetaan pöytäkiinnikkeellä (CLA) tai pöytäjalustaan (BAS) sopivana versiona. Pöytäjalusta ja muut lisätarvikkeet on tilattava erikseen. Värit: valkoinen, musta tai harmaa.

LED: tulevaisuuden valonlähde 
Ninety on varustettu ledeillä, jotka tuottavat miellyttävää, tasaista valoa. Ledeillä on uskomattoman pitkä elinikä. Ninetyn led-modulilla on 50000 tunnin elinikäodotus. Tämä tarkoittaa vähintään 25 vuotta normaalissa toimistokäytössä.

Saatavana myös USB-laturilla
Valaisimesta löytyy myös versio, jossa pöytäjalustaan on sisäänrakennettu USB-laturi.  

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 500 lumen out. Värilämpötila (CCT) 3000K, värintoistoindeksi (CRI) 90.

Materiaali ja väri

Sinkistä, teräksestä ja alumiinista valmistettu kokometallirunko.
Värit: valkoinen, musta tai harmaa.

Asennus

Vakioversio toimitetaan joko pöytäkiinnikkeellä tai pöytäjalustaan sopivana versiona. Pöytäjalusta ja sisäänrakennettu pöytäkiinnike ovat saatavana lisätarvikkeina. Pöytäjalustamalliin on saatavana myös sisäänrakennettu USB-laturi. Tällöin jalusta ei ole pyörivä. 

Optiikat

Epäsymmetrinen valonjako. Valkoinen polykarbonaattihäikäisysuoja.

Virransyöttölaite

20 V LED-virtalähde sisältyy toimitukseen.

Varren ominaisuudet

Kaksinivelinen varsi. Varren pituus 78cm. Ylös-alas sekä ympäri kääntyvä valaisinosa. Huom! Ylöspäin kääntyvä valaisinosa lisää joustavuutta mutta saattaa aiheuttaa kiusahäikäisyä.

Valaisimessa on automaattinen virrankatkaisu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

ninety

Valonjakokäyrät

ninety

Energy label

energy-label-led_ninety