MIX
ta55Ta-40ip66-67CEd-markIECExLEDdaliemergencyik10EXmounting_ld_surface_celing-2mounting_ld_surface_wall-2
glamox-logo-product-grey

MIX

Äärimmäisiin olosuhteisiin.

Tuotekuvaus

Vesitiiviiden valaisimien tuoteperhe, MULTI, koostuu neljästä valaisimesta; MIL, MIR, MIX ja MAX.

MIX on korkealaatuinen , pitkäikäinen, kategoria 3 -merkitty LED-valaisin alueille 2/22. Soveltuu teollisuuteen, laivoihin ja öljyteollisuuteen alueille, joissa räjähdyskelpoisen ilmaseoksen esiintyminen normaalioloissa on epätodennäköistä tai se kestää vain lyhyen ajan. Valaisimessa on useita erilaisia asennusmahdollisuuksia, vähäinen huollontarve ja alhainen elinkaarikustannus.

Valaisinrunko on valmistettu Aluzink:stä tai haponkestävästä (HST) teräksestä ja se on epoksi/polyesterijauhemaalattu. Vaihtoehtona myös maalaamaton haponkestävä teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia (PC) ja kuvun kiinnitysjouset haponkestävää terästä. Komponenttilevy on saranoitu ja komponenttilevyn kytkentä tapahtuu pikaliittimellä, joten huolto on helppoa.

Turvavaloversio saatavana 1 tai 3 tunnin akustolla. Akustokotelo on tehtaalla kiinnitetty valaisinosan ulkopuolelle (ei saatavana lisävarusteena) optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Läpijohdotetun (TW) valaisimen toinen läpivieltiholkki on tiivistettävä ATEX (EExe) -hyväksytyllä sulkutulpalla, mikäli sitä ei käytetä kaapelointiin.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2500 - 7500 lumen out 
Värilämpötila 4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI (10-100%). Liitäntälaitteen elinikä jopa 120.000 tuntia /10% (max vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Valaisinrunko on valmistettu Aluzink:stä tai haponkestävästä teräksestä ja se on epoksi/polyesterijauhemaalattu. Vaihtoehtona myös maalaamaton haponkestävä teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia (PC), valettu silikonitiiviste ja kuvun kiinnitysjouset haponkestävää terästä.

Asennus

Valaisin toimitetaan kiinteillä päätykiinnikkeillä, kolmioripustimilla tai 2xM8 hattumuttereilla. Vaakavaijerikiinnike ja säädettävä kiinnike kiinnitetään kiinteään päätykiinnikkeeseen. M8 tanko-, putki-, pylväs-, kaapelihylly-, sivu- ja tärinänvaimennuskiinnikkeet kiinnitetään M8 hattumutterilla. M8 hattumutteriasennus aseteltavalla kiinnitysvälillä ja muut asennustavat erikoistilauksesta.

Läpijohdotetun (TW) valaisimen toinen läpivieltiholkki on tiivistettävä ATEX (EExe) -hyväksytyllä sulkutulpalla, mikäli sitä ei käytetä kaapelointiin.

Tarvikkeet

Asennusvarusteet.

Kytkentä

5-napainen 6 mm² ruuviliitinrima. TW-versioissa 5x2,5 mm² läpijohdotus. 

Integroitu turvavalo

Saatavana 1 tai 3 tunnin turvavaloakustolla. Akustokotelo on tehtaalla kiinnitetty valaisinosan ulkopuolelle (ei saatavana lisävarusteena) optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Läpivienti

1-4kpl läpivientejä. M20 polyamidi-läpivientiholkilla (kaapelille Ø6 - 12 mm), M20 nikkelöidyllä messinkiläpiholkilla (kaapelille Ø4 - 12 mm), M25 polyamidi-läpivientiholkilla (kaapelille Ø11 - 17 mm) tai M25 nikkelöydyllä messinkiläpivientiholkilla (kaapelille Ø10 - 18 mm).

Asennusvaiheessa tyhjät läpivientiholkit on korvattava ATEX-hyväksytyllä sulkutulpalla (ei toimiteta valaisimen mukana). Tehdastoimituksessa läpivientiholkeissa on pölysuoja.

Tekniset tiedot

Valonjakokäyrät

MIXS67-1200 LED 5000 840

Mittapiirustukset

MIX-LED-72596948 mix-led-7500_g2

 Lumen  L1 C1 L C = Hood nuts M8 distance
 7500  1634  1614  1591  On request

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi