MAX
ta-30ta50ip66-67CEd-markIECExLEDemergencyik10EXmounting_ld_surface_celing-2mounting_ld_surface_wall-2
glamox-logo-product-grey

MAX

Äärimmäisiin olosuhteisiin.

Tuotekuvaus

Vesitiiviiden valaisimien tuoteperhe, MULTI, koostuu neljästä valaisimesta; MIL, MIR, MIX ja MAX.

Korkealaatuinen, pitkäikäinen kategoria 2 -merkitty LED-valaisin alueille 1/21 ja 2/22. Soveltuu teollisuuteen, laivoihin ja öljyteollisuuteen alueille, joissa räjähdyskelpoinen ilmaseos esiintyy normaalitoiminnassa satunnaisesti. Valaisimessa on useita erilaisia asennusmahdollisuuksia, vähäinen huollontarve ja alhainen elinkaarikustannus. 

Valaisinrunko on valmistettu Aluzink:stä tai ruostumattomasta teräksestä (HST) ja se on epoksi/polyesterijauhemaalattu. Vaihtoehtona myös maalaamaton ruostumaton teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia (PC) ja kuvun kiinnitysjouset haponkestävää terästä. Komponenttilevy on saranoitu, joten huolto on helppoa. 

3h turvavalo saatavana. Akustokotelo on sijoitettu valaisimen ulkopuolelle.

Läpijohdotetun (TW) valaisimen toinen läpivieltiholkki on tiivistettävä ATEX (EExe) -hyväksytyllä sulkutulpalla, mikäli sitä ei käytetä kaapelointiin.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2200 - 4500 lumen out 
Värilämpötila 4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3.5

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF). Liitäntälaitteen elinikä jopa 120.000 tuntia /10% (max vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Valaisinrunko on valmistettu Aluzink:stä tai haponkestävästä teräksestä ja se on epoksi/polyesterijauhemaalattu. Vaihtoehtona myös maalaamaton haponkestävä teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia (PC), valettu silikonitiiviste ja kuvun kiinnitysjouset haponkestävää terästä.

Asennus

Valaisin toimitetaan kiinteillä päätykiinnikkeillä, kolmioripustimilla tai 2xM8 hattumuttereilla. Vaakavaijerikiinnike ja säädettävä kiinnike kiinnitetään kiinteään päätykiinnikkeeseen. M8 tanko-, putki-, pylväs-, kaapelihylly-, sivu- ja tärinänvaimennuskiinnikkeet kiinnitetään M8 hattumutterilla. M8 hattumutteriasennus aseteltavalla kiinnitysvälillä ja muut asennustavat erikoistilauksesta.

Läpijohdotetun (TW) valaisimen toinen läpivieltiholkki on tiivistettävä ATEX (EExe) -hyväksytyllä sulkutulpalla, mikäli sitä ei käytetä kaapelointiin.

Tarvikkeet

Asennusvarusteet.

Kytkentä

5-napainen 6 mm² ruuviliitinrima. TW-versioissa 5x2,5 mm² läpijohdotus.

Integroitu turvavalo

Turvavaloversiot 3h akustoilla saatavana. Ulkopuolinen akustokotelo.

Läpivienti

1-4kpl läpivientejä. M20 polyamidi-läpivientiholkilla (kaapelille Ø6 - 12 mm), M20 nikkelöidyllä messinkiläpiholkilla (kaapelille Ø4 - 12 mm), M25 polyamidi-läpivientiholkilla (kaapelille Ø11 - 17 mm) tai M25 nikkelöydyllä messinkiläpivientiholkilla (kaapelille Ø10 - 18 mm).

Asennusvaiheessa tyhjät läpivientiholkit on korvattava ATEX-hyväksytyllä sulkutulpalla (ei toimiteta valaisimen mukana). Tehdastoimituksessa läpivientiholkeissa on pölysuoja.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

MAX-LED_72596948

Valonjakokäyrät

MAXS67-1200 LED 4500 840

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi