Linea-F
IP20ENECLEDcctDIMDaylight sensorpir_sensorcpmounting_ld_floor_up-2
logo_brand_luxo

Linea-F

Uusi, huoliteltu LED-lattiavalaisin

Tuotekuvaus

Linea-F on tyylikäs lattiavalaisin toimistotiloihin. Valaisimessa on kapea mutta tukeva, pyöristetty jalka ja huoliteltu, alumiininen valaisinosa, jonka korkeus on vain 25mm. Valaisinosan ohut muotoilu on valaisimessa hyödynnetyn LED-tekniikan ansiota. Se vie hyvin vähän tilaa mutta valaisee erittäin laadukkaasti. 

Linea-F-valaisimessa on tehokkaat heijastimet sekä kaksikerrosprismaoptiikka, joka heijastaa valon epäsymmetrisesti samalla vähentäen häikäisyä.  Tehokas ylöspäin suunnattu valaisinosa täydentää tilan yleisvalaistusta. Alaspäin suunnattu valaisinosa puolestaan valaisee työpöydän uuden, eurooppalaisen EN 12464-1 valaistusstandardin mukaisesti.

Valaisinosan erillinen ylä- ja alavalon säätö
Linea-F on täysin ohjattava valaisin. Valaisimessa on erilliset säätimet sekä ylä- että alavalolle. Erillinen valonsäätö tekee valaisimen käytöstä erittäin joustavaa. Käyttäjät voivat säätää työpisteensä valaistustasoa täysin haluamallaan tavalla.

Tunnistimet ja langaton yhteys

Linea-F-valaisimessa on sisäänrakennettu tunnistin, joka säätää valotehoa läsnäolon- ja päivänvalon määrän mukaan. Saatavana on valaisinmalli, joka voidaan liittää langattomasti jopa 50 valaisimen ryhmäksi.  Tällainen järjestelmä tarjoaa käyttömukavuutta ja tuo automaattisesti energiansäästöä erityisesti avotoimistoissa. 

Säädettävä värilämpötila
Linea-F-valaisimessa on vaihtoehtona myös värilämpötilan säätö, mikä parantaa käyttömukavuutta ja edistää käyttäjien työtehoa. Tutkimusten mukaan kylmän ja lämpimän valonvärin vaihtelut työpäivän aikana ovat eduksi käyttäjille. Linea-F-valaisimessa on edistyksellinen, säädettävä valkoisen valon järjestelmä, joka tukee vuorokausirytmiä, parantaa keskittymiskykyä, ehkäisee univaikeuksia ja edistää yleistä hyvinvointia.    


Tuotetiedot

Valonlähde

LED 7000 - 13 000 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Valonjako: 75% ylös, 25% alas

Liitäntälaite

HFDd - Himmennettävä vakiona

Materiaali ja väri

Runko ja jalkaosa alumiinia, tukeva teräsjalusta.
Pulverimaalattu strukturoidulla maalipinnalla valkoiseksi, harmaaksi tai mustaksi. 

Kytkentä

Toimitetaan vakiona 2,5m liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Optiikat

MC/MP
MC- ja MP-optiikan yhdistelmä, jolla saavutetaan epäsymmetrinen valo ja mikroprismaattinen häikäisyn esto. 

Sensorit

D-SEN (päivänvalo- ja läsnäolotunnistin)
DW-SEN (langaton päivänvalo- ja läsnäolotunnistin)

Vakioversio: yksi on-/off-kytkin ja himmennys.
Erillinen ylä- ja alavalo: kaksi on-/off-kytkintä ja erillinen himmennys ylä- ja alavalolle.
CCT-versio: Kaksi on-/off-kytkintä, joista toinen on-/off-kytkin himmennyksellä ja toinen on 7-portainen värilämpötilan säädin (3000/3500/4000/4500/5000/5500/6000K)

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

linea_dimensional_drawing

Valonjakokäyrät

LINEA-F 10000 830 MC-MP

Energy label

energy-label_linea

Hae versio