LHH LED - uusi sukupolvi
ENECCertified for use in hospitals and wardsLEDDIM
logo_brand_luxo

LHH LED - uusi sukupolvi

Moderni LED-tutkimusvalaisin

Tuotekuvaus

Uusi LHH perustuu alkuperäiseen tutkimusvalaisimeemme, jota terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät päivittäin ympäri maailmaa.

Erittäin joustavan, itsestään tasapainottuvan valaisinvarren ja erinomaisen valotehonsa ansiosta LHH-tutkimusvalaisimemme ovat nousseet suureen suosioon terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Vaivaton pysty- ja vaakasuuntainen liike sekä valaisimen helppokäyttöisyys tekevät LHH:sta markkinoiden joustavimman ja luokkansa parhaan. Nykyaikaisten ledien ansiosta uusi valaisinosa on muodoltaan huomattavasti edeltäjäänsä sirompi, mikä parantaa tuotteen käyttömukavuutta entisestään. 

Vaativiin käyttökohteisiin
LHH on suunniteltu nimenomaan vaativiin käyttöolosuhteisiin, joissa tarvitaan erityisen hyvää valaistusta, kuten tutkimuksiin sekä erilaisiin toimenpiteisiin. Valaisin on monipuolisessa käytössä terveydenhuollon eri aloilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, toimenpide- ja vastaanottohuoneissa. 

Tarkasti suunnattavissa
LHH-valaisimessa on jousimekanismilla tasapainotettu varsi, jonka puhtaanapito on helppoa ja jonka suuntaaminen käy turvallisesti ja vaivattomasti. Koska varsi on joustava ja tarkasti suunnattavissa, valo on helppo kohdistaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Valonlähteinä toimivat ledit ovat sijoitettu valaisinosan sisälle tarkasti niin, ettei valo häikäise. Valaisimen kahvan suunta osoittaa myös valokeilan suunnan. LHH:ssa on portaaton himmennystoiminto. 

Täysmetallirakenne
LHH on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista ja teräksestä. LED-valonlähde on suojattu karkaistulla lasilla.

SteriTouch®-suojaus
LHH on päällystetty antimikrobisella SteriTouch®-jauhepinnoitteella, joka estää bakteerien, biofilmin ja homeen muodostumisen. Ionisoituun hopeaan perustuvan antimikrobisen pinnoitteen teho säilyy erinomaisena tuotteen koko elinkaaren ajan. 

Helppo vaihtaa vanha valaisin uuteen
Uudessa LHH-valaisimessa on täysin sama varsirakenne kuin alkuperäisessäkin valaisinmallissa. Eli kaikki käytössä olevat kiinnikkeet ja asennustarvikkeet voidaan hyödyntää niin uudessa kuin vanhemmassakin valaisinmallissa. 

Hyväksytty lääkintälaite
LHH on hyväksytty sairaalakäyttöön seuraavien standardien mukaisesti: IEC/EN 60601-1 lääketieteelliset sähkölaitteet, osa 1: yleiset turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset sekä IEC/EN 60601-1-2 elektromagneeettinen yhteensopivuus: vaatimukset ja testit.

Värilämpötilan säätömahdollisuus 
LHH-valaisimesta on saatavissa malli, jossa valon värilämpötilaa voidaan säätää. Näin voidaan vaihdella lämpimän ja kylmän valkoisen valon välillä eri tehtävien mukaan. Lämmin valkoinen valo on ihanteellinen dermatologisiin tutkimuksiin, kun taas kylmän valkoisen valon avulla saadaan esim. verisuonet paremmin näkyviin.

LED – tulevaisuuden valonlähde
Ledit eivät ole ainoastaan pienikokoisia ja kestäviä. Ne ovat myös erittäin energiatehokkaita. Niiden käyttöikä on vähintään 50 000 tuntia.  LHH-valaisimen tehokas LED-moduli tuottaa peräti 35 000 luxin valaistusvoimakkuuden 1 metrin etäisyydelle.

Tuotetiedot

Valonlähde

CRI on 95 (CRI R9:ssä on 98)

Vakioversio:
N. 35 000lux 1m etäisyydellä ja 120 000lux 0,5m etäisyydellä. Värilämpötila 4000K. D10 on 300mm 1m etäisyydellä, 160mm 50cm etäisyydellä.

CCT-versio:
N. 25 000lux 1m etäisyydellä ja 65 000lux 0,5m etäisyydellä. Värilämpötilan säätö 3500/4000/4500K. D10 on 300mm 1m etäisyydellä, 160mm 50cm etäisyydellä.
 

Materiaali ja väri

Muovipinnoitettu teräsvarsi. Häikäisysuoja alumiinia. Väri: valkoinen, jossa mustat yksityiskohdat.

Asennus

LHH voidaan asentaa joko kattopintaan, seinään, pöytälevyyn tai erilliseen pyörillä liikuteltavaan lattiajalustaan. Lisätarvikkeina on saatavana erilaisia pöytäkiinnikkeitä, seinä- ja kattoasennuskiinnikkeitä sekä pyörillä liikuteltava lattiajalusta.

Virransyöttölaite

Toimitetaan liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Suojattu kolminivelinen valaisinvarsi seinäasennukseen (W), pöytälevyyn (T) tai kattopintaan (C). Erikoisversio liikuteltavaan lattiajalustaan merkitään "TR".
Valaisinvarren pituus on 105 cm.

On/off ja himmennys.
Yövalotoiminto: Sytyttää valon minimitasoon. 
CCT: asteittain 3500/4000/4500K 

UL 60601-1, IEC/EN 60601-1, IEC/EN 60601-1-2.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

lhh_g2

Energy label

energy-label_lhh-led