LFM LED G2
CEENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

LFM LED G2

Kevytrakenteinen, valaiseva suurennuslasi

Tuotekuvaus

LFM LED on kevytrakenteinen suurennuslasivalaisin, jossa on täysmetallirunko, laadukkaat ledit sekä joustava, tasapainotettu valaisinvarsi. Valaisinvarsi ulottuu hyvin laajalti sekä pysty- että vaakasuunnassa ja pysyy väsymättä oikeassa asennossa. Valaisinosan ja -varren välisen nivelen joustavuus tekee valaisimen asemoinnin helpoksi ja vaivattomaksi.

LFM LED soveltuu erinomaisesti sekä yksityis- että ammattikäyttöön kaikille heikkonäköisille sekä kaikille, jotka tarvitsevat tarkkuutta vaativaa suurentamista. Valaisimen keveys tekee sen liikuttamisesta hyvin vaivatonta. LFM LED on helppo asentaa pöydän reunaan erillisellä pöytälevykiinnikkeellä, joka toimitetaan aina valaisimen mukana. 

Häikäisemätön suurentaminen
Halkaisijaltaan 127 mm lasilinssi sijaitsee ympyrän muotoon sijoitettujen ledien keskellä. Tämä on ihanteellinen tapa valaista kohde ja samalla eliminoida varjot.

LFM LED toimitetaan 3- tai 5 diopterin lasilinssillä. Kankainen linssinsuojus toimitetaan valaisimen mukana, jotta linssi ei pölyyntyisi. Samalla pyritään estämään valaisinta epähuomiossa toimimasta polttolasina.

LED: tulevaisuuden valonlähde!
LFM LED on varustettu pyöreällä LED-modulilla. Valaisimessa on kolmiportainen himmennys (100%-50%-0). Lisäksi valaisimessa on automaattiajastin, joka sammuttaa valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi. Ledeillä on uskomattoman pitkä elinikäodotus: vähintään 50.000 tuntia. Se merkitsee n. 25 vuotta normaalikäytössä. 

Suurentamisesta
Lue tästä linkistä lisää suurentamisesta sekä siitä, kuinka Luxo-suurennuslasivalaisimet voivat olla avuksi useissa erilaisissa valaistustarpeissa.

 • Luxon suurennuslasivalaisimet

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 700 lm out. Värilämpötila (CCT) 4000K, CRI80. Vakiona 3-portainen himmennys: 100-50-0%.

Materiaali ja väri

Valaisinvarsi terästä, varjostinosa alumiinia. Väri: valkoinen, mustat yksityiskohdat.

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut pöytäkiinnikkeet, sisäänrakennettu pöytäkiinnikke ja liikuteltava lattiajalusta saatavana lisätarvikkeena.

Kytkentä

Toimitetaan 1,5m liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Optiikat

Vakiona 3- tai 5 diopterin lasilinssillä. Linssin halkaisija on 127mm. Lisäsuurennusta varten on saatavana lisätarvikkeena 4-, 6- tai 10 diopterin imukuppilinssit.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi. Varren pituus on 105 cm.

Valaisimessa on automaattiajastin. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Tekniset tiedot

Energy label

energy_label_en_lfm-led-g2

Mittapiirustukset

measurement_lfm-led-g2 measurement_lfm-led-g2_head measurement_lfm_led_g2_us_short measurement_lfm_led_g2_us_long measurement_lfm_led_g2_us_head