LASER
IP65CEik03ik10mounting_ld_surface_celing-2mounting_ld_surface_wall-2tc-d-versjon2tc-del
logo_brand_glamox

LASER

Kaunis ulkovalaisin

Tuotekuvaus

Laser on kaunis seinä- ja kattovalaisin asuin- ja julkiseen käyttöön. Saatavana kolme eri mallia, väreinä alumiininharmaa ja valkoinen. Runko on valmistettu painevaletusta alumiinista. Polyesteripolttomaalattu. Häikäisysuojavaihtoehdot ovat hiekkapuhallettu,  prismaattinen lasi ja  opaloitu polykarbonaatti. Toimitetaan alumiiniheijastimella. Ruuvit ovat ruostumatonta terästä.

 

Laser on valmistettu painevaletusta alumiinista. Polyesterijauhemaalattu. Häikäisysuoja on hiekkapuhallettua, prismaattista lasia tai opaloitua polykarbonaattia (PC). Valaisimessa on alumiiniheijastin ja kaikki ruuvit ovat ruostumatonta terästä. 

LED- modulin avulla LASER voidaan varustaa energiatehokkaalla LED valonlähteellä, jonka elinikä on 50.000 tuntia. (Tuote nro. 525000054).

 

Tuotetiedot

Valonlähde

1 x TC-D 18, 26W
1 x TC-DEL 18W

Liitäntälaite

Kompensoimaton kuristin (L).
Elektroninen liitäntälaite (HF) TC-DEL.

Materiaali ja väri

Runko painevalettua alumiinia. Polyesteripolttomaalattu. Alumiininharmaa (RAL 9006) tai valkoinen (lähin RAL-väri on RAL 9001). Suojalasi hiekkapuhallettua prismaattista lasia tai opaalipolykarbonaattia (PC). Alumiiniheijastin. Ruuvit ruostumatonta terästä.

Asennus

Asennus suoraan kattoon tai seinään.

Kytkentä

Kalvotiivisteet kaapelin sisäänvientiä varten valaisimen takana. 3- napainen 2,5 mm ² kytkentäliitin ruuviliittimin.

LASER LED KIT-asennusarjalla voidaan LASER-valaisimet muuttaa energiatehokkaiksi LED-versioiksi (50.000 tuntia käyttöikää). (Tuote nro. 525000054).

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

tr3970_laser

Energy label

energy-label_laser_led

Hae versio