L-1
ENECLEDDIMd_insulatedmounting_tablemounting_surface_wall_downe27
logo_brand_luxo

L-1

Bright ideas don´t fade. They just shine brighter.

Tuotekuvaus

L-1 on hyvä esimerkki siitä, kuinka monipuolinen, korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu valaisin voi saavuttaa pitkäkestoisen suosion. L-1 on maailman ensimmäinen ns. arkkitehtilamppu. Sen on suunnitellut Luxon perustaja Jac Jacobsen vuonna 1937. Siitä alkaen L-1 valaisinta on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta. Valaisin on palkittu monilla arvostetuilla teollisen muotoilun palkinnoilla. Ainutlaatuinen muotoilu ja joustava, jousitettu varsi takaavat L-1- valaisimelle paikan maailman kaikkien aikojen klassikoiden joukossa.

L-1 LED

Klassinen L-1 -valaisin on nyt saatavana myös LED-valonlähteellä. LED-valonlähteillä on uskomattoman pitkä elinikä. L-1 LED-valaisimen valonlähteen elinikäodotus on 50.000 tuntia. Se tarkoittaa 25 vuotta normaalissa toimistoympäristössä. L-1 LED on varustettu himmentimellä sekä energiaa säästävällä ajastimella, joka sammuttaa valaisimen automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Vakioversio toimitetaan pöytäkiinnikkeellä. Pöytäjalusta ja sisäänrakennettu pöytäkiinnike ovat saatavana lisätarvikkeina. 
Värit: valkoinen, musta tai alumiininharmaa.

​LED-versio nyt myös seinämallina!

​ Klassinen L-1 LED on saatavana myös seinäversiona. 20 cm valaisinvarrella varustettu seinäversio mahdollistaa valaisimen käytön pienemmässäkin työtilassa.  

Tuotetiedot

Materiaali ja väri

Teräsvarsi ja alumiinivarjostin.
Värit: valkoinen, musta ja alumiininharmaa.

L-1 LED Seinä on saatavana valkoisena tai mustana. 

Optiikat

Symmetrinen valonjako. Varjostimen sisäpuoli maalattu valkoiseksi valotehon maksimoimiseksi. L-1 LED -valaisimessa on opaalihäikäisysuoja, jolla saavutetaan pehmeämpi valo ja vähennetään häikäisyä.

Virransyöttölaite

LED-versioissa pistotulpallinen 20V-teholähde.

Toimitetaan valonlähteellä TC-HSE 11W. L-1 on hyväksytty max. 20W CFL teholle. Huom. on-/off-virtakytkin toimii ainoastaan myötäpäivään.

LED 700 lumen out. Värilämpötila (CCT) 3000K, Värintoistoindeksi (CRI) on 90.

Vakioversio toimitetaan pöytäkiinnikkeellä (A-kiinnike). Pöytäjalusta ja sisäänrakennetut pöytäkiinnikkeet (TT-pöytäjalusta ja TE-läpivientiholkki) saatavana lisätarvikkeina.

L-1 LED Seinä toimitetaan vakiona seinäkiinnikkeellä (WBR). 

Taipuva, jousitettu, kolminivelinen varsi. Varren pituus 100 cm. Ylös-alas ja ympäri kääntyvä valaisinosa. Huom! Ylöspäin kääntyvä valaisinosa lisää joustavuutta mutta saattaa aiheuttaa kiusahäikäisyä.

L-1 LED seinävalaisimessa on 20 cm pituinen valaisinvarsi. 

L-1 LED-valaisimessa on automaattinen virrankatkaisu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi. 

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

l-1

Valonjakokäyrät

l-1-retro l-1-led

Energy label

energy-label_l-1 energy-label-led_l-1