L-1 W
d_insulatedENECLEDDIMmounting_surface_wall_down
logo_brand_luxo

L-1 W

"Bright ideas don´t fade. They just shine brighter."

Tuotekuvaus

Hiljainen läsnäolo

Vuonna 1937 lanseerattu L-1-työpistevalaisin oli jo todellinen super-julkkis ja  lähes jokaisen tunnetun suunnittelijan, arkkitehdin, taiteilijan tai kirjailijan työpöydällä. Valaisimeen oli tuolloin saatavana myös erillinen seinäkiinnike. L-1-työpistevalaisimen kiinnittäminen seinään oli varteenotettava vaihtoehto mm. toimistossa tai näyttelytiloissa, jossa on runsaasti tilaa. Mutta entä esim. yksityiskodeissa, käytävätiloissa tai hyllyn reunalla?

Luxo-suunnittelijat kehittivät uuden L-1-seinävalaisimen. Kyllä, aiheesta syntyi eripuraa. Kriittiset mielipiteet tuomitsivat uuden L-1-seinävalaisimen vedoten virheelliseen muotokieleen, mikä näkyi liian lyhyenä valaisinvartena. 

Lopulta kriittiset äänet hiljenivät, kun hiljainen L-1 W osoittautui todelliseksi  L-1-valaisimeksi: älykkääksi, toimivaksi ja tyylikkääksi. Omalla hiljaisella eleganssillaan se soveltuu erinomaisesti käyttötarkoitukseensa. Toisin sanoen L-1 W on erinomainen esimerkki siitä, kuinka suuret ideat eivät häviä vaan päinvastoin: ne loistavat kirkkaammin.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 700 lumen out.
Valon värilämpötila (CCT) on 3000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3

Materiaali ja väri

Varsi terästä ja varjostin alumiinia. Värit: valkoinen ja musta.

Optiikat

Symmetrinen valonjako opaloidulla häikäisysuojalla pehmeämmän valon tuottamiseksi ja häikäisyn estämiseksi. 

Pistotulpallinen 20V:n teholähde LED-versiota varten.

L-1 W toimitetaan vakiona seinäkiinnikkeellä (WBR).

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

l-1-wall