L-1 P
ENECLEDdim2warmDIMmounting_ld_pendant_celing_down-2e27
logo_brand_luxo

L-1 P

"Bright ideas don´t fade. They just shine brighter"

Tuotekuvaus

Ilman jousia

Esittelemme uuden L-1-tuoteperheen jäsenen: L-1 riippuvalaisimen. Kyllä, uusi malli poikkeaa täysin aikaisemmista. Ensinnäkin: sehän riippuu katosta! Myönnämme, että tämä on hieman erikoista L-1-valaisimelle. Toiseksi: valaisimesta löytyy kolme erilaista versiota, mikä ei ole lainkaan tyypillistä L-1-valaisimelle. Tosin myös pöytä- ja seinävalaisinmalleista löytyy muutama vaihtoehto, joista valita. 


L-1-tuoteperheestä löytyvät jo pöytä- sekä seinävalaisimet. Riippuvalaisinmalli oli looginen seuraava askel. Mielestämme riippuvalaisimen muoto on osuva kunnianosoitus klassikkotuotteille, noille harvoille esineille, kuten L-1-pöytävalaisimille, jotka säilyvät läpi vuosikymmenten huolimatta muodin ja erilaisten trendien jatkuvasta heiluriliikkeestä.  

Ja vaikka valaisin riippuu katosta eikä seiso pöytäpinnalla, se on erehtymättömästi L-1-valaisin. Varjostimen täydellisen kaareva muoto, komponenttien vakuuttava tasapaino ja yhteensopivuus sekä valon tunnelmallinen pehmeys - kaikki on kohdallaan. Ainoastaan näkyvät jouset puuttuvat. 

Muokkaa ilmapiiriä Dim-To-Warm -tekniikalla 
Vakio valonvärien lisäksi vaihtoehtona on myös L-1 P, jossa valon värilämpötila on säädettävissä. Kun säädät valaistuksen voimakkuutta DALI-himmentimellä, myös valon värilämpötila muuttuu valkoisesta valosta lämminsävyisempään tunnelmavaloon. Voit luoda helposti oikean tunnelman niin virallisiin kokouksiin, lounaille kuin myös rennompiin tapahtumiin. Löydät tämän version täydentävällä tekstillä: "D2W" tuotelistalta.
Tuotetiedot

Valonlähde

LED 700 - 1700 lumen out valaisimen koosta riippuen. 
Värilämpötila (CCT) on 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3.
Dim to Warm (D2W) 3000 - 1900 Kelvin.

E27-versio toimitetaan ilman valonlähdettä.

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI (100-1%), DALI (D2W) 3000 - 1900 Kelvin.

Materiaali ja väri

Alumiininen varjostin saatavana valkoisena, mustana tai alumiininharmaana.  

Kytkentä

Toimitetaan 2m syöttöjohdolla ja kattokupilla. Sisääntulo kattokupin päältä tai kaksi johtoaihiota kattokupin molemmin puolin. 3/5-napainen jousiliitinkytkentärima varustettuna läpijohdotusta varten. 

Optiikat

Symmetrinen valonjako. Sisävarjostin maalattu valkoiseksi hyötysuhteen maksimoimiseksi. L-1 P-valaisimessa on opaloitu häikäisysuoja valon pehmentämiseksi ja häikäisyn välttämiseksi. 

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

L-1_P180-measurement L-1_P280-measurement L-1_P380-measurement

Energy label

energy-label_l-1_p

Hae versio