KFM LED
ENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

KFM LED

Edistyksellinen, monikäyttöinen LED-suurennuslasivalaisin

Tuotekuvaus

KFM LED-valaisimessa yhdistyvät tukeva, iskunkestävä täysmetallirunko, laadukas muotoilu, joustava varsi sekä erinomainen valontuotto. Se sopii erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin, kauneushoitoloihin ja klinikoille, laboratorioihin sekä heikkonäköisten apuvälineeksi.

Erinomainen optiikka

Valaisimen 127 mm optinen kruunulasilinssi on erittäin laadukas. Se takaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Tämä ominaisuus yhdistettynä tehokkaisiin LED-valonlähteisiin tekee KFM LED-suurennuslasivalaisimesta yhden markkinoiden parhaista. Valaisimen laatu ja ledien tarkka suunnattavuus mahdollistavat varjottoman suurennuksen, tehokkaan valon sekä erinomaisen värintoiston. 

Suuri joustavuus ja tarkkuus

Valaisinosan ja -varren välisen nivelen joustavuus tekee valaisimen tarkan asemoinnin hyvin helpoksi. Jousitasapainotettu varsi mahdollistaa laajan pysty- ja vaakasuuntaisen liikuttamisen ja pitää valaisinosan aina halutussa asennossa.

Vakiovalaisin toimitetaan 3- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Toimitus sisältää valaisinosan tekstiilisuojuksen, joka suojaa linssiä pölyltä ja estää valaisinta epähuomiossa toimimasta polttolasina. Värit: valkoinen ja vaaleanharmaa.

LED: tulevaisuuden valonlähde!

KFM LED on varustettu kahdella puolipyöreällä LED-modulilla. Moduleja voi himmentää. Lisäksi niissä on automaattiajastin, joka sammuttaa valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi. Ledeillä on uskomattoman pitkä elinikäodotus: vähintään 50.000 tuntia. Se merkitsee n. 25 vuotta normaalikäytössä.


Tuotetiedot

Valonlähde

Toimitetaan kahdella puolipyöreällä LED-modulilla.

Värilämpötila (CCT) on 4000°K. Värintoistoindeksi (CRI) on 80.
LED-modulit ovat himmennettävissä 1–100%.

Materiaali ja väri

Valaisinvarsi terästä, varjostinosa alumiinia. Värit: valkoinen ja vaaleanharmaa.

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut pöytäkiinnikkeet, sisäänrakennetut kiinnikkeet sekä erillinen lattiajalusta ovat saatavana tilauksesta. 

Optiikat

Vakiona 3- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Lisäsuurennusta varten on saatavana 4-, 6- tai 10 diopterin lisälinssit, jotka voidaan kiinnittää valaisimeen.

Virransyöttölaite

Toimitetaan 2 metrin liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi, jonka pituus on 105 cm.

Päälle-pois-toiminto on sisäänrakennettu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Samaa muotokieltä oleva kahva on saatavana lisätarvikkeena. Värit: valkoinen, harmaa ja musta.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

kfm-led2

Energy label

energy-lable-kfm-led