KFM LED ESD
ENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

KFM LED ESD

ESD-suojattu teollinen LED-suurennuslasivalaisin

Tuotekuvaus

KFM LED ESD on kehitetty erityisesti teollisuuden tarpeisiin. ESD-käsittely suojaa elektronisia komponentteja staattisilta purkauksilta ja estää näin herkkien komponenttien vahingoittumisen.

KFM LED ESD-valaisimessa yhdistyvät tukeva, iskunkestävä täysmetallirunko, laadukas muotoilu, joustava varsi sekä erinomainen valontuotto. Valaisimen 127 mm optinen kruunulasilinssi on erittäin laadukas. Se takaa parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Tämä ominaisuus yhdistettynä tehokkaisiin LED-valonlähteisiin tekee KFM LED ESD-suurennuslasivalaisimesta yhden markkinoiden parhaista. Valaisimen laatu ja ledien tarkka suunnattavuus mahdollistavat varjottoman suurennuksen, tehokkaan valon sekä erinomaisen värintoiston.

Suuri joustavuus ja tarkkuus

Valaisinosan ja -varren välisen nivelen joustavuus tekee valaisimen tarkan asemoinnin hyvin helpoksi. Jousitasapainotettu varsi mahdollistaa laajan pysty- ja vaakasuuntaisen liikuttamisen ja pitää valaisinosan aina halutussa asennossa. Valaisimen väri: musta.

Vakiovalaisin toimitetaan 3- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Toimitus sisältää valaisinosan tekstiilisuojuksen, joka suojaa linssiä pölyltä ja estää valaisinta epähuomiossa toimimasta polttolasina.

LED: tulevaisuuden valonlähde!

KFM LED ESD on varustettu kahdella puolipyöreällä LED-modulilla. Moduleja voi himmentää. Lisäksi niissä on automaattiajastin, joka sammuttaa valon automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi. Ledeillä on uskomattoman pitkä elinikäodotus: vähintään 50.000 tuntia. Se merkitsee n. 25 vuotta normaalikäytössä.

Tuotetiedot

Valonlähde

Toimitetaan kahdella puolipyöreällä LED-modulilla. Värilämpötila (CCT) on 4000°K. Värintoistoindeksi (CRI) on 80. LED-modulit ovat himmennettävissä 1–100%.

Materiaali ja väri

Valaisinvarsi terästä, varjostinosa alumiinia. Väri: musta. 

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut pöytäkiinnikkeet, sisäänrakennetut kiinnikkeet sekä erillinen lattiajalusta saatavana tilauksesta. 

Optiikat

Vakiona 3- tai 5 diopterin kruunulasilinssillä. Lisäsuurennusta varten valaisimeen voidaan kiinnittää erilliset 4-, 6- tai 10 diopterin lisälinssit.

Virransyöttölaite

Toimitetaan 2 metrin liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi, jonka pituus on 105 cm.

Päälle-pois-toiminto on sisäänrakennettu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen. 

Samaa muotokieltä oleva kahva on saatavana lisätarvikkeena.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

kfm-led2

Energy label

energy-lable-kfm-led