i90-P
Ta-40Ta60IP65bws_markCEd-markLEDcabledaliik08mounting_ld_pendant_celing_down-2mounting_ld_surface_celing-2wireless
glamox-logo-product-grey

i90-P

Kestävä ja tehokas teollisuuden LED-syväsäteilijä vaativiin sovelluksiin.

Tuotekuvaus

Kestävä ja tehokas IP65 LED-valaisin vaativiin teollisiin sovelluksiin. Valaisin voidaan ripustaa tai asentaa pinta-asennuksena. Valaisin on kehitetty vaativille teollisuuden tuotantoalueille, logistiikkakeskuksiin, jakelukeskuksiin ja korkeisiin varastotiloihin, joissa valaisimen asennuskorkeus voi olla jopa 25 metriä. Käyttöympäristön lämpötiloihin -40°C - +60°C. 

i90-P tuottaa jopa 60000 lumenta ulos valaisimesta ja valonjakovaihtoehtoina ovat leveä valonjako (WB), keskileveä valonjako (MB), kapea valonjako (NB) ja erittäin kapea valonjako (XNB).

Valaisimen runko on valmistettu mustaksi epoksi/polyesterijauhemaalatusta, haponkestäväsä teräksestä ja alumiinivalusta, jossa on erittäin vähän rautaa ja kuparia. Jäähdytysrimat ovat mustaksi anodisoitua alumiiniprofiilia. Heijastimet anodisoitua alumiinia. Suojalasi heat-soak -testattua karkaistua lasia (HTG), jolla on erittäin korkea läpäisykerroin. Suojalasi on erittäin kirkasta lasia, jossa on erikoiskäsittely molemmilla puolilla, jotta läpäisykerroin on mahdollisimman korkea. Vaihtoehtona iskuja sietävä akryylisuojalevy (CL). Silikonivapaat tiivisteet. Ruuvit haponkestävää terästä. Tuotetiedot

Valonlähde

LED 30 000 - 60 000 lumen out 
Värilämpötila 4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Tilauksesta: 3000 K

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI-himmennys. Liitäntälaitteen elinikä jopa 120.000 tuntia /10% (max vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Valaisimen runko on valmistettu mustaksi epoksi/polyesterijauhemaalatusta, haponkestävästä teräksestä ja alumiinivalusta, jossa on erittäin vähän rautaa ja kuparia. Jäähdytysrimat ovat mustaksi anodisoitua alumiiniprofiilia. Heijastimet anodisoitua alumiinia. Suojalasi heat-soak -testattua karkaistua lasia (HTG), jolla on erittäinkorkea läpäisykerroin. Suojalasi on erittäin kirkasta lasia, jossa on erikoiskäsittely molemmilla puolilla, jotta läpäisykerroin on mahdollisimman korkea. Vaihtoehtona iskuja sietävä akryylisuojalevy (CL). Silikonivapaat tiivisteet. Ruuvit haponkestävää terästä. 


Asennus

Toimitetaan ripustuslenkillä varustettuna. Kattokiinnike pinta-sennukseen lisävarusteena. 

Tarvikkeet

Ripustusvaijeri 4m
Vaakavaijerikiinnike
Kattokiinnike
Ulkoinen kotelo langattoman järjestelmän tunnistimelle
Kytkentävirtapiikin rajoitin

Ripustusvaijeri voidaan käyttää myös turvavaijerina.

Kytkentä

i90-P on varustettu esiasennetulla 4m kumikaapelilla (vapaat päät). Muut liitäntävaihtoehdot tilauksesta.

Optiikat

Leveä valonjako (WB), keskileveä valonjako (MB), kapea valonjako (NB) ja erittäin kapea valonjako (XNB). Heijastimet anodisoitua alumiinia.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

i90-P_MB_WB i90-P_NB_XNB

Valonjakokäyrät

i90-P LED 60000 840 XNB HTG i90-P LED 60000 840 NB HTG i90-P LED 60000 840 MB HTG i90-P LED 60000 840 WB HTG

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi