i85
ta-30ta50IP66bws_markCEd-markLEDdaliik08-10silver_reflectormounting_ld_pendant_celing_down-2mounting_ld_receed_celing-2mounting_ld_surface_celing-2mounting_surface_wall_down
glamox-logo-product-grey

i85

Energiatehokas ja ilkivaltaa sietävä, IP66-luokiteltu LED-valaisin

Tuotekuvaus

Glamox i85 on kestävä ja monipuolinen LED-valaisin, joka on suunniteltu erityisesti paikoitushalleihin ja katoksiin sekä muihin vaativiin ympäristöihin, mukaanlukien suolapitoiset ilmastot. Käyttölämpötila -30°C - +50°C.

Energiatehokas ja mukautuva

Valotehokkuus jopa 147 lumen/W ulos valaisimesta värintoistoindeksin ollessa 80. Erittäin leveän valonjaon heijastin on suunniteltu täyttämään pysäköintihallien valaistusvaatimukset. Leveän valonjaon heijastin soveltuu vaativiin teollisuuskohteisiin, joissa asennuskorkeus voi olla jopa 5m.

Laadukkaat materiaalit

Kestävässä i85-valaisimessa runko on alumiinivalua, jossa on alhaiset rauta- ja kuparipitoisuudet. Pintakäsittelynä on epoksi-/polyesterimaalaus. Korroosioluokka C4. Erittäin leveän valonjaon (XWB) heijastin metalloitua polykarbonaattia ja leveän valonjaon (WB) heijastin hopeapäällysteistä alumiinia.

Leveän valonjaon versiot toimitetaan suojalasilla, joka on heat soak-testattua lasia (HTG), jossa on erittäin hyvä valon läpäisykyky tai vaihtoehtoisesti iskunkestävällä, kirkkaalla akryylisuojalla (CL) tai huurretulla/opaloidulla akryylisuojalla (OP). Erittäin leveän valonjaon versiot toimitetaan iskunkestävällä, kirkkaalla polykarbonaattikuvulla (PC).

Glamox i85 XWB on ilkivaltaa sietävä (IK10) valaisin, joka toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla turvaruuveilla varustettuna.

I85 voidaan toimittaa myös korroosioluokan C5 versiona tilauksesta.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 4500 - 9000 lumen out
Värilämpötila 4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Tilauksesta 3000 K 

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI (10-100%). Liitäntälaitteen elinikä jopa 120.000 tuntia /10% (max vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Runko alumiinivalua, jonka materiaalissa alhainen rauta- ja kuparipitoisuus. Pintakäsittelynä epoksi/polyesterimaalaus. Alumiininharmaa(RAL 9006). Leveän valonjaon versioissa suojalasi heat soak testattua karkaistua lasia (HTG) tai iskunkestävää kirkasta akryylia (CL). Karkaistus lasi on erittäin valkoista lasia, jossa eritynen pintakäsittely jolla vähennetään heijastumia ja parannetaan valon läpäisykykyä. Saatavana myös opaalikalvolla (OP) varustettuna. Erittäin leveän valonjaon versiossa kupu iskunkestävää kirkasta polykarbonaattia (PC) tai huurrettua/opaloitua polykarbonaattia. Silikonitiivisteet. Turvaruuvit ruostumatonta terästä.

Asennus

Katto- tai seinäasennus, valaisinripustuskiskooon, vaakavaijeriin tai ripustusasennukseen. Ripustusvarusteet tilattava erikseen.

i85 voidaan asentaa myös avoimeen kattoon erillisellä upotuskehyksellä.

Tarvikkeet

Ketjuripustinsarja (4m)
Kiinnike vaakavaijeriin
Kattokiinnike
Kattokiinnike matala
Sivukiinnike
Käännettävä kiinnike
Aseteltava kiinnike
Upotuskehys avoimiin alakattoihin (vain i85 WB)
Wieland IP68 -liittimet ja jakajat

Kytkentä

i85 toimitetaan integroidulla Wieland IP68 -urosliittimellä, RST20i3 vakiovalovirran versioille ja RST20i5 DALI-versioille.

i85 läpijohdotetussa versiossa sekä uros- että naarasliittimet.

Kaksi vaihtoehtoa: Liittimet kyljessä tai päällä (TOP).
Päällä olevia läpivientejä ei voi käyttää kattokiinnikkeen tai sivukiinnikkeen kanssa.

Optiikat

Erittäin leveän valonjaon (XWB) heijastin metalloitua polykarbonaattia. Leveän valonjaon (WB) heijastin hopeapäällysteistä alumiinia.

Vaihtoehdot

XLT-versiot laajemmalle lämpötila-alueelle.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

i85 i85-xwb

Valonjakokäyrät

i85 LED 4500 840 XWB PC i85 LED 4500 840 XWB OP i85 LED 5500 840 WB CL

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi