i60
IP44CEENECLEDcctdaliemergencypir_sensorik05mounting_ld_pendant_celing_down-2mounting_ld_surface_celing-2mounting_ld_surface_wall-2
glamox-logo-product-grey

i60

Joustava ja virtaviivainen, roiskevesisuojattu LED-valaisin

Tuotekuvaus

Glamox i60 on joustava ja virtaviivainen, roiskevesisuojattu valaisin sisävalaistukseen ja teollisuuteen. Matalan muotoilunsa ja tehokkaan toiminnallisuutensa ansiosta i60 soveltuu moniin erilaisiin sovelluksiin. Se on helppo asentaa kattoon, seinälle, valaisinripustuskiskoon tai vaakavaijeriin. Lisävarusteena saatavan tärinänvaimentimen kanssa se soveltuu väestönsuojatiloihin tai alueille, joissa esiintyy tärinää. i60 soveltuu myös toimistoympäristöihin, tutkimuslaitoksiin, kouluihin, parkkitaloihin ja teollisuusrakennuksiin. 

Valaisimen runko on galvanoitua, maalattua terästä ja toinen pintakäsittelykerros on epoksi-/polyesterijauhemaalia, jolloin saavutetaan hyvä suojaus korroosiota vastaan. Päätykappaleet ovat ruiskuvalettua ASA-muovia ja niissä on integroitu lukitusjärjestelmä, jolloin valaisinta ei voi avata ilman työkaluja. Häikäisysuoja on suulakepuristettua, paloluokiteltua opaalipolykarbonaattia.

i60 voidaan toimittaa DALI-ohjauksella tai liiketunnistimella. Liiketunnistimilla ja himmennyksellä saavutetaan energiatehokas ratkaisu ja lisäksi komponenttien elinikä kasvaa. Turvavaloversiot (1h tai 3h) saatavana lyhintä valaisinrunko lukuunottamatta.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2000 - 6000 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3

Säädettävä värilämpötila (CCT)
Tilauksesta: CRI Ra 90

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI-himmennys. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000 tuntia /10% (max. vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Valaisimen runko on galvanoitua, maalattua terästä ja toinen pintakäsittelykerros on valkoista epoksi-/polyesterijauhemaalia, jolloin saavutetaan hyvä korroosiokestävyys. Päätykappaleet ovat ruiskuvalettua ASA-muovia. Häikäisysuoja on suulakepuristettua, paloluokiteltua polykarbonaattia.

Asennus

Kattoon, seinään, valaisinripustuskiskoon tai vaakavaijeriin. Väestönsuojatiloissa käytettävä erillistä kiinnikettä.
Valaisin voidaan myös ripustaa, jolloin ripustuslisävarusteet on tilattava erikseen.

Tarvikkeet

Väestönsuojakiinnike
Seinäkiinnike
Ripustussarja
Liitosjohdot

Kytkentä

1 kalvotiivistetty läpivienti molemmissa päissä ja 2kpl kalvotiivistettyjä läpivientejä valaisimen yläpinnalla. 
5 x 2,5 mm² jousiliitinrima.
5 x 2,5 mm² läpijohdotus tilauksesta.

Integroitu turvavalo

1h tai 3h turvavalo (vakio, SelfTest tai DALI-valvontapiiriin) lyhintä runkoa lukuunottamatta.

Integroidut sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN), PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN) tai ON/OFF-mikroaaltotunnistimella (SMR-SEN)

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Emme suosittele ultraäänitunnistimella (SMR-SEN) varustetun valaisimen asentamista seinälle.

Osa tuotteista saatavana Helvar ActiveAhead-sensorilla varustettuna. Kysy lisää projektikohtaisesta ratkaisusta henkilökunnaltamme.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

i60-600 i60-1200 i60-1500 i60-600-cct

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi