Circus LED
IP20ENECCertified for use in hospitals and wardsLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

Circus LED

Tehokas LED-suurennuslasi laajalla lasilinssillä

Tuotekuvaus

Circus LED sopii erinomaisesti vaativiin työskentelytiloihin kauneushoitoloissa, klinikoilla ja laboratorioissa sekä heikkonäköisten apuvälineeksi. Circus LED-valaisimessa yhdistyvät suuri linssi, alumiininen valaisinosa sekä joustava, itsestään tasapainottuva valaisinvarsi ja varsiosan nivel. Laaja linssi mahdollistaa kohteen miellyttävän tarkastelun yhtä aikaa molemmilla silmillä. 

Valaisimessa on ympyränmuotoinen LED-moduli, jossa on erinomainen värintoisto. Ympyränmuotoinen valonlähde on ihanteellinen tapa valaista kohde ja samalla eliminoida varjojen muodostuminen. 

Hyväksytty lääkintälaite
Circus LED (M=Medical) on hyväksytty sairaalakäyttöön seuraavien standardien mukaisesti: IEC 60601-1 ja IEC 60601-2.

Tarkka asemointi
Circus LED:ssä on hyvin joustava varsiosan nivel. Se voidaan asemoida vaaka- tai pystysuoraan sekä myös sivusuunnassa, mikä mahdollistaa valaisimen käytön useimmissa tutkimustilanteissa.   Täysin suljettu ja jousitasapainotettu valaisinvarsi tekee sekä asemoinnin että valaisimen puhtaanapidon hyvin helpoksi ja vaivattomaksi. 

Vakiovalaisin toimitetaan 3.5- tai 5 diopterin linssillä sekä pöytäkiinnikkeellä. Lisäsuurennusta varten valaisimeen on saatavana lisätarvikkeina 4-, 6- tai 10 diopterin imukuppilinssit, jotka on helppo kiinnittää lasilinssin päälle.  

Valaisimen ja varren väri: valkoinen, jossa mustat yksityiskohdat.

Värilämpötilan säätömahdollisuus 

Valaisimessa voidaan valita lämmin valkoinen 3000K tai neutraali valkoinen 4000K värilämpötila. Tämä on hyödyllinen ominaisuus erilaisissa heikkonäköisten käyttösovelluksissa. On suositeltavaa käyttää lämpimän valkoista valoa, kun heikkonäköisyys aiheutuu esimerkiksi kaihista tai retinitiksestä. Kun heikkonäköisyys johtuu silmänpohjan ikärappeumasta (esim. AMD),  henkilö tarvitsee selkeästi enemmän valoa ja hyötyy sinisestä aallonpituudesta, jota on enemmän kylmemmässä valkoisessa valossa.

Tuore tutkimus osoittaa, että ihmisten lukukyky paranee, kun he käyttävät suurennuslasivalaisinta suosimallaan värilämpötilalla.  
 
Suurentamisesta
Tämän linkin kautta saat lisätietoa suurentamisen periaatteista sekä siitä, kuinka Luxo-suurennuslasivalaisimista voi olla hyötyä erilaisissa tehtävissä ja tilanteissa.  Tuotetiedot

Valonlähde

LED: 750lm out (4000K)

CCT: 3000 tai 4000K. Värintoistoindeksi (CRI) on 90.
LED-modulit ovat himmennettävissä 10–100%.

Materiaali ja väri

Teräsvarsi ja alumiininen valaisinosa. Varsinivelen suojus on mustaa kumia.  Värit: valaisinosa ja -varsi valkoiset, muoviset yksityiskohdat ovat mustia. Valaisinvarren suojus on valkoista muovia. 

Asennus

Vakiona pöytäkiinnikkeellä (AH clamp). Muut pöytäkiinnikkeet sekä pyörillä liikutettava lattiajalusta ovat saatavana erikseen. 

Optiikat

Vakiotoimitus 3,5D:n tai 5D:n kruunulasilinssillä. Linssin halkaisija on 165 mm.
Lisäsuurennusta varten on saatavana 4D:n, 6D:n sekä 10D:n imukuppilinssit.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi. Varren pituus on 100 cm.

Circus LED:stä löytyy myös sairaalahyväksytty versio (M): IEC 60601-1 ja IEC 60601-2.

Tekniset tiedot

Placement/Mounting

circus-led-trolley

Energy label

energy-label_circus_led_luxo

Mittapiirustukset

circus_led_measurement1 circus_led_measurement head