Carelite LED - uusi sukupolvi
ENECLEDDIMmounting_table
logo_brand_luxo

Carelite LED - uusi sukupolvi

Potilaan sängynpäätyvalaisin

Tuotekuvaus

Uusi Carelite perustuu alkuperäiseen potilaalle tarkoitettuun sängynpäätyvalaisimeemme, jota käytetään sairaalaosastoilla ja potilashuoneissa ympäri maailmaa.

Nykyaikaisten ledien ansiosta uudistettu valaisinosa on pienempi kuin alkuperäisessä mallissa. Integroitu, ergonominen kahva on edelleen tuotteen olennainen osa, sillä sen avulla potilas voi mahdollisimman vaivattomasti suunnata valon juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Kytkin sijaitsee ergonomisesti lähellä peukaloa kun valaisimesta otetaan kiinni. Näin ollen valaisimen käyttö on vaivatonta myös liikuntarajoitteiselle potilaalle. Carelite-valaisimen valoa voi myös himmentää.  

Sisäänrakennettu yövalo
Carelite-valaisimessa on yövalo-toiminto, joka antaa riittävän valon hoitajalle potilaan voinnin tarkistamiseen. 

Tarkasti suunnattavissa
Carelite-valaisimessa on suojattu, jousimekanismilla tasapainotettu varsi, jonka puhtaanapito on helppoa ja jonka suuntaaminen käy turvallisesti ja vaivattomasti. Koska varsi on joustava ja tarkasti suunnattava, valo saadaan kohdistettua juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Valonlähteet on sijoitettu valaisinosan sisälle tarkasti niin, ettei valo  häikäise. Häikäisyn esto on erityisen tärkeää usean potilaspaikan huoneissa, jotta potilas voi käyttää lukuvaloaan häiritsemättä muita saman huoneen potilaita. 

Täysmetallirakenne
Carelite on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista ja teräksestä. 

SteriTouch®-suojaus
Carelite on päällystetty antimikrobisella SteriTouch®-jauhepinnoitteella, joka estää bakteerien, biofilmin ja homeen muodostumisen. Ionisoituun hopeaan perustuvan antimikrobisen pinnoitteen teho säilyy erinomaisena tuotteen koko elinkaaren ajan. 

Helppo vaihtaa vanhasta uuteen
Uudessa Carelite-valaisimessa on sama varsirakenne ja varren kantaosa kuin aiemmassa valaisinmallissa. Eli tässä uudessa valaisinmallissa voidaan hyödyntää kaikki samat, vanhat kiinnikkeet kuin alkuperäisessäkin valaisimessa.

LED – tulevaisuuden valonlähde
Ledit eivät ole ainoastaan pieniä ja kestäviä. Carelite-valaisimen ledit ovat erittäin energiatehokkaita ja niiden elinikä on vähintään 50 000 tuntia. Tehokkaassa LED-modulissa on ensiluokkainen valaistusvoimakkuus, joka antaa n. 2000 luksia valoa 0.6 metrin etäisyydelle.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED: 400lm
3000K ja CRI >95

Liitäntälaite

Elektroninen, himmentävä liitäntälaite vakiona.

Materiaali ja väri

Teräsvarsi, jossa nivelten kohdalla muovikannet. Valaisinosa alumiinia.
Saatavana valkoisena.

Asennus

Carelite voidaan asentaa pöytään, seinään tai erilliseen lattiajalustaan. Erilaisia asennustarvikkeita sekä erillinen lattiajalusta ovat saatavana tilauksesta. Pyörillä liikuteltavaa lattiajalustaa käytettäessä suosittelemme lisäpainon käyttöä jalustassa tasapainon varmistamiseksi.

Kytkentä

Toimitetaan liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Varren ominaisuudet

Yhdensuuntainen, kolminivelinen valaisinvarsi. Varren pituus on 105 cm pöytäversiossa ja 115 cm seinäversiossa. 

On/off ja himmennys.
Yövalo: syttyy 1 % tasoon.

EN60598-2-25

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

carelite_g2 carelite-led_usversion carelite-led-115

Energy label

energy-label_carelite-led