C95-R
Ta40mounting_recessed-ceiling_ip55CEENECLEDcctDIMemergencyDaylight sensorpir_sensorLinectik07mounting_ld_receed_celing-2
logo_brand_glamox

C95-R

Ohut ja minimalistinen

Tuotekuvaus

Glamox C95-R on korkeatasoisten sisävalaisimien tuoteperhe.Tuoteperheelle on ominaista puhdas ja minimalistinen muotoilu sekä reunasta reunaan valaiseva laaja valoaukko. Tekniikka, jossa valaisimen valoaukko valaistaan sivustapäin, mahdollistaa erittäin matalan valaisimen. C95-R-tuoteperheen valaisimissa on myös hyvä valontuotto sekä valon laatu.
 
Tuoteperheen monimuotoisuus ja joustavuus tekevät C95-R-valaisinperheestä soveltuvan moniin erilaisiin sovelluksiin. Ohuen ja modernin muotoilunsa ansiosta se sopii erinomaisesti korkealuokkaisiin toimistotiloihin. Tuoteperhe soveltuu hyvin myös kouluihin ja terveydenhuollon tiloihin.

Ohut ja minimalistinen 
Ohut alumiinirukon on suunniteltu siten, että se jää piiloon, kun valaisin asennetaan T-listakaton päälle, luoden täten tyylikkään ja elegantin ilmeen. 

Lisäarvoa moderniin toimistoon
 
C95-R on suunniteltu täyttämään tiukat vaatimukset niin valontuoton kuin myös häikäisysuojauksen osalta. Matala alumiinirunko (vain 25mm) vaatiin vähän tilaa välikatossa. Kokonaan valaistu näkyvä pinta ja useat erilliset optiset kerrokset häikäisysuojassa takaavat erinomaisen valon laadun ja modernin ulkonäön.

Erillinen liitäntälaitekotelo 
C95-R toimitetaan erillisellä liitäntälaitekotelolla, jolloin valasin voidaan käsittää valonlähteenä kun elektroniikka on sijoitettu valaisimen ulkopuoliseen koteloon. Tästä syystä asennus on helppoa eikä valaisinta tarvitse avata.Tutustu myös alakattosivustoomme.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2000 - 12 000 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80 ja 90, MacAdams 3
Tuneable white (CCT)

Liitäntälaite

HF tai DALI.
Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000h @ Ta+25°C (10% kuolleisuus).

Materiaali ja väri

Runko valkoiseksi maalattua alumiinia. 
IP55 alapuolelta. IP40 yläpuolelta.

Asennus

C95-R soveltuu lähes kaikkiin 15mm ja 24mm T-listakattoihin. Kipsilevykatossa käytettävä kiinnikekehystä, katso lisätarvikkeet.

Ryhmäasennus:
Ryhmäasennuksessa perinteisten valonlähteiden väri saattoi vaihdella viereikkäisten valaisimien välillä. LED-valonlähteiden väritoleranssi on sama tai parempi kuin perinteiseten valonlähteiden. Lisätietoja saat henkilökunnaltamme. 

Tarvikkeet

Asennuskehys kipsilevykattoon lisävarusteena.

Optiikat

Mikroprisma (MP) tai opaali (OP).

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Osa tuotteista saatavana Helvar ActiveAhead-sensorilla varustettuna. Kysy lisää projektikohtaisesta ratkaisusta henkilökunnaltamme.

 

Turvavalo

Standard (S), Self test (ST) tai DALI-valovntapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c95-r_600x600_measurement drawing c95-r_300x600_measurement drawing c95-r_300x1200_measurement drawing driver-boks c95-r600x1200_measurement drawing

Energy label

energy-label_c95-r

Hae versio