C92-R
ta50ip40mounting_recessed-ceiling_ip55CELEDDIMemergencyDaylight sensorpir_sensorLinectik06mounting_ld_receed_celing-2
logo_brand_glamox

C92-R

Erikoisiin alakattoihin

Tuotekuvaus

Glamox C92-R on LED-modulivalaisin erikoisiin alakattoihin. C92-R valaisimessa on laaja valoaukko ja sen suunnittelussa on painotettu muotoilua, joustavuutta ja tehokkuutta.

Täydellinen tasapaino

C92-R suunnittelussa painopiste on ollut valon laadussa. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu siten, että valoaukkoon saadaan mahdollisimman tasainen luminanssi. Valaisinta varten räätälöidyt LED-modulit on tarkkaan suunniteltu ja valittu, jotta valon laatu on paras mahdollinen. LED-modulin ja optiikan välinen etäisyys on asetettu tarkasti, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Erikoisiin alakattoihin.

C92-R soveltuu 35mm piilokiinnityskattoihin kuten Troldtekt T35 ja OWA S 9a. C92-R on saatavana kahdella eri optiikalla: mikroprisma (MP) ja opaali (OP). Erillinen liitäntälaitekotelo kuuluu valaisintoimitukseen. Kytkentä ja huolto suoritetaan valaisinta avaamatta.
Lisätietoja erilaisista alakattojärjestelmistä.

IK10-versio

C92-R voidaan toimittaa polykarbonaatista valmistetulla (PC) optiikalla varustettuna, jolloin valaisin täyttää IK10 -vaatimukset.Tutustu myös alakattosivustoomme.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 3200-4000 lumen out
Värilämpötila 3000/4000K, CRI Ra 80, MacAdams 3

Liitäntälaite

HF tai DALI. Liitätäntälaitteen elinikä jopa 100.000 h/10 % (max vikaantuminen) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Runko ja kehys valkoiseksi maalattua terästä. 
IP55 alapuolelta. IP40 yläpuolelta.

Asennus

C92-R on suunniteltu epäsymmetrisiin 35mm T-listakattoihin, kuten Troldtekt T35 ja OWA S 9a. C92-R valaisimeen kuuluu neljä asennuskannaketta, jotka levitetään alakaton yläpuolelle valaisinta asennettaessa.

Ryhmäasennus:
Ryhmäasennuksessa perinteisten valonlähteiden väri saattoi vaihdella vierekkäisten valaisimien välillä. LED_valonlähteiden väritoleranssi on yleensä sama tai parempi kuin perinteisten valonlähteiden. Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Optiikat

Vakioversiot akryylista valmistetulla mikroprismahäikäisysuojalla (MP) tai opaalihäikäisysuojalla (OP).
IK10-versiossa häikäisysuoja on valmistettu polykarbonaatista (PC).

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Vakio (S), Self test (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c92-r600_dimentional

Hae versio