C91-R
ip40mounting_recessed-ceiling_ip55CELEDcctDIMemergencypir_sensorLinectik06mounting_ld_receed_celing-2
logo_brand_glamox

C91-R

Erilaisiin alakattoihin

Tuotekuvaus

C91-R on modulivalasin erilaisiin alakattoihin. C91-R -valaisimessa on laaja valoaukko ja sen suunnittelussa on painotettu muotoilua, joustavuutta ja tehokkuutta. Viimeistellyn pintamateriaalin ja laajan valoaukon ansiosta valaisin sulautuu hyvin kattoon.

Muotoilu

C91-R on suunniteltu tuottamaan korkealaatuista valoa ja valaisimessa on kapea kehys. Valoaukon ympärillä oleva kehys on valmistettu yhdestä osasta ilman saumoja ja se on vain 24mm leveä. Tämän johdosta kehys on lähes näkymätön kun valaisin asennetaan T-listakattoon.

Täydellinen tasapaino

C91-R suunnittelussa painopiste on ollut valon laadussa. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu siten, että valoaukkoon saadaan mahdollismman tasainen luminanssi. Valaisinta varten räätälöidyt LED-modulit on tarkkaan suunniteltu ja valittu, jotta valon laatu on paras mahdollinen. LED-modulin ja optiikan välinen etäisyys on asetettu tarkasti, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Joustavuus

C91-R soveltuu kattoihin, joiden T-listan korkeus on enintään 48mm kuten Armstrong Prelude 35 ja epäsymmetriset katot sekä suljetut T-profiilikatot kuten AMW AW, Gyproc Gyptone D1/D2, OWA S 9b ja Rockfon D-XL/H.
C91-R on saatavana neljällä erilaisella optiikalla: mikroprisma (MP), opaali (OP), pyöreä valoaukko (CI) ja pudotettu opaali (OD).
Erillinen liitäntälaitekotelo kuuluu valaisintoimitukseen. Kytkentä ja huolto tehdää valaisinta avaamatta.

IK10 -versio
C91-R voidaan toimittaa polykarbonaatista valmistetulla (PC) mikroprismahäikäisysuojalla varustettuna, jolloin valaisin täyttää IK10 -vaatimukset.


Tutustu myös alakattosivustoomme.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2200 - 5000 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80 ja 90. MacAdams 3
Tuneable white (CCT) ja RGB

Liitäntälaite

HF tai DALI.

Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000h/10% (max vikaantumisprosentti) @ Ta+25°C.

Materiaali ja väri

Runko ja kehys valkoiseksi maalattua terästä. 
IP55 alapuolelta. IP40 yläpuolelta.

Asennus

C91-R soveltuu T-profiilikattoihin, joiden profiilin korkeus on enintään 48mm kuten Armstrong Prelude 35 ja epäsymmetrisiin tai kiinteisiin T-listakattoihin kuten  AMW AW, Gyproc Gyptone D1/D2, OWA S 9b ja Rockfon D-XL/H.
C91-R asennuskannakkeet sisältyvät valaisintoimitukseen. 

Ryhmäasennus:
Ryhmäasennuksessa perinteisten valonlähteiden väri saattoi vaihdella vierekkäisten valaisimien välillä. LED_valonlähteiden väritoleranssi on yleensä sama tai parempi kuin perinteisten valonlähteiden. Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Optiikat

Vakiona mikroprisma (MP), opaali (OP), pyöreä valoaukko (CI) tai pudotettu opaali (OD).
Voidaan toimittaa myös suojalasilla ja opaali- tai mikroprismahäikäisysuojalla (MP/GL, OP/GL), vaihtoehtona polykarbonaatista (PC) valmistettu mikroprismahäikäisysuoja.
IK10 polykarbonaattihäikäisysuojalla (PC) varustetuissa versioissa.

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Sensoria ei ole mahdollista saada CI- tai OD-versioihin.  

Turvavalo

Vakio (S), Selftest (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.
Turvavaloa ei ole mahdollista saada CI- tai OD-versioihin. 

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c91-r600 c91-r300x1200 c91-r600_dropout

Energy label

energy-label_c91-r

Hae versio