C90-S
ta45IP20CELEDcctDIMmounting_ld_surface_celing-2mounting_ld_surface_wall-2
logo_brand_glamox

C90-S

Huippuluokan valaiseva pinta

Tuotekuvaus

Glamox C90-S on korkeiden laatuvaatimusten tiloihin soveltuva pinta-asenteinen valaisin. Tämä on korkealaatuinen tuote niin toiminnallisuutensa kuin myös suorituskykynsä osalta. Rohkean alumiinirungon ja koko valaisimen kokoisen valaisevan pinnan lisäksi valaisin on houkuttelevan näköinen ja nykyaikainen. Mutta kaikkein tärkeimpänä siinä on paras valonlaatu, mitä pystymme nykytekniikalla tarjoamaan. Hyvä valaisin ei kuitenkaan ole pelkästään kaunis esine itsessään, vaan se myös tuo ympäristöstään parhaat puolet esiin valaisemalla sen mahdollisimman laadukkaasti.

Joustava tuote

Pinta-asenteisen valaisimen etu on se, että se voidaan asentaa melkein mihin tahansa alakattoon. Se toimii myös kohteissa, joissa kattokorkeus ei salli ripustettavan valaisimen käyttöä. Joustavuutta lisää myös C90-S -valaisimen kaksi väriä ja neljä kokoa. Yhdistelemällä eri kokoja voit luoda jännittäviä valaisinasennuksia.

Täysi valaisinperhe

C90-S voidaan tietenkin yhdistää upotettavan ja ripustettava C90-valaisimen kanssa. Näin on mahdollista valaista koko kohde saman tuoteperheen tuotteella ja luoda harmoninen ilme korkealaatuisilla tuotteilla koko rakennukseen.  

Näyttelyn tähti vai hyvä tuki?

Joidenkin valaisimien tarkoitus on olla erottumatta massasta ja joidenkin on tarkoitus nousta esiin. Glamox C90-S voi tehdä molemma. Valitse C90-S -valaisimen suurin versio aulaan tai konferenssitilaa, jolloin valaisin nousee esiin ja siitä tulee tähti. Valitse pienempi versio kohteisiin, joissa valaisimen pitää olla hienovaraisempi, kun vaikkapa toimistotiloissa, sosiaalisissa tiloissa tai neuvotteluhuoneissa.

Tasaista valoa

C90-S on osa C90-tuoteperhettä, jolle on ominaista korkealaatuinen valo ja monipuolisuus. C90 tuoteperheen tuotteissa on premium-luokan valaiseva pinta, koska se on valaistu backlit-tekniikalla käyttäen parasta mahdollista LED-teknologiaa. C90-P ja -S -valaisimien kohdalla otimme vielä askeleen eteenpäin ja kehitimme oman LED-modulin, jotta saimme valaisevan pinnan mahdollisimman tasaiseksi.

Laaja valikoima

C90 on saatavana neljässä koossa: Ø 420 mm, Ø 570 mm, Ø 870 mm ja Ø 1170 mm, joissa valontuotto vaihtoehtoja on alkaen 1400lm aina 24000lm saakka. Valaisin on saatavana opaalihäikäisysuojalla varustettuna, jolloin valo on pehmeää hajautettua valoa. Näyttöpäätetyötiloissa voidaan käyttää mikroprismahäikäisysuojaa, joka vähentää häikäisyn minimiin. 

Valonohjaus ja ihmislähtöinen valaistus

C90-S on saatavana DALI-liitäntälaitteella ja se soveltuu kaikkiin Glamox valonohjausjärjestelmiin. Valaisin on saavana myös tunable white -versiona, jolloin sitä voidaan käyttää ihmislähtöisen valaistuksen ratkaisuissa.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 1400 - 24 000 lumen out
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Tunable white (CCT)

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa100.000 h/10 % (max kuolleisuus) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Alumiinirunko, valkoinen tai harmaa jauhemaalaus (strukturoitu pinta).

Asennus

Toimitetaan pinta-asennuskiinnikkeellä.

Kytkentä

Liitinrima pinta-asennuskannakkeessa. Liitäntä valaisinrunkoon pistoliittimellä.

Optiikat

Opaalihäikäisysuoja (OP) tai mikroprismahäikäisysuoja (MP). MP vain kokoihin 420mm, 570mm ja 870mm.

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Vakio (S), SelfTest (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Energy label

energy-label_c90-s

Mittapiirustukset

dimensional-drawing-c90-s1170 dimensional-drawing-c90-s870 dimensional-drawing-c90-s570 dimensional-drawing-c90-s420

Hae versio