C90-P
ta35ta45IP20CELEDcctDIMup-down_10-90up-down_20-80mounting_ld_pendant_celing_less_up
logo_brand_glamox

C90-P

Huippuluokan valaiseva pinta

Tuotekuvaus

Arkkitehtuurissa yksi perusasia on se, että valolla voidaan vahvistaa tilan arkkitehtonista ilmettä. Näin ollen parhaat valaisimet sekä näyttävät hyviltä että saavat myös ympäristönsä näyttämään vieläkin paremmalta. Tämän suunnittelijamme halusivat saavuttaa, kun he suunnittelivat Glamox C90-P -valaisimen. Tuloksena on ripustettava valaisin, joka voi tehdä silmiinpistävän vaikutelman rohkean alumiinirunkonsa ja koko valaisimen kokoisen valaisevan pinnan avulla. Suunnittelun lähtökohtana oli, että valon laatu on parasta, mitä voimme nykytekniikalla tarjota.

Näyttelyn tähti vai hyvä tuki?

Glamox C90-P voi tehdä molemmat. Valitse C90-P -valaisimen suurin versio aulaan tai portaikkoon, jolloin valaisin nousee esiin ja siitä tulee tähti. Valitse pienempi versio kohteisiin, joissa valaisimen pitää olla hienovaraisempi, kun vaikkapa toimistotiloissa, sosiaalisissa tiloissa tai neuvotteluhuoneissa.

Joustava tuote

C90-P -valaisimesta on saatavana kaksi väriä ja neljä kokoa. Yhdistelemällä eri kokoja ja eri ripustuskorkeuksia voit luoda jännittäviä valaisinasennuksia atrium-tiloihin, auloihin ja muihin tiloihin, joilla haluat erottua.

Täysi tuoteperhe

Ripustettava valaisin voidaan luonnollisesti yhdistää upotettavan ja pinta-asenteisen C90-valaisimen kanssa.  Näin on mahdollista valaista koko kohde saman tuoteperheen tuotteella ja luoda harmoninen ilme korkealaatuisilla tuotteilla koko rakennukseen.

Tasaista valoa, korkea tehokkuus

C90-P on osa C90-tuoteperhettä, jolle on ominaista korkealaatuinen valo ja monipuolisuus. C90 tuoteperheen tuotteissa on premium-luokan valaiseva pinta, koska se on valaistu backlit-tekniikalla käyttäen parasta mahdollista LED-teknologiaa. C90-P ja -S -valaisimien kohdalla otimme vielä askeleen eteenpäin ja kehitimme oman LED-modulin, jotta saimme valaisevan pinnan mahdollisimman tasaiseksi ja energiatehokkuuden korkeaksi.

Laaja valikoima

C90-P on saatavana neljässä koossa: Ø 420 mm, Ø 570 mm, Ø 870 mm ja Ø 1170 mm, joissa valontuotto vaihtoehtoja on alkaen 2000lm aina 27000lm saakka. Valaisin on saatavana opaalihäikäisysuojalla varustettuna, jolloin valo on pehmeää hajautettua valoa. Näyttöpäätetyötiloissa voidaan käyttää mikroprismahäikäisysuojaa, joka vähentää häikäisyn minimiin.

Valonohjaus ja ihmislähtöinen valaistus

C90-P on saatavana DALI-liitäntälaitteella ja se soveltuu kaikkiin Glamox valonohjausjärjestelmiin. Valaisin on saavana myös tunable white -versiona, jolloin sitä voidaan käyttää ihmislähtöisen valaistuksen ratkaisuissa.


Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2000 - 27 000 lumen out
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Tunable white (CCT)

Liitäntälaite

Vakio valovirta (HF) tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000 h/10 % (max kuolleisuus) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Alumiinirunko, valkoinen tai harmaa jauhemaalaus (strukturoitu pinta).

Asennus

Toimitetaan ripustusvaijerilla (3-pistekiinnitys), 2,5m taipuisalla liitosjohdolla ja kattokupilla.

Kytkentä

Liitäntä tehdään kattokupissa.

Optiikat

Opaalihäikäisysuoja (OP) tai mikroprismahäikäisysuoja (MP). MP vain kokoihin 420mm, 570mm ja 870mm.

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Vakio (S), SelfTest (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

dimensional-drawing-c90-p420 dimensional-drawing-c90-p570 dimensional-drawing-c90-p870 dimensional-drawing-c90-p1170

Energy label

energy-label_c90-p

Hae versio