C85-R
ip40LEDcctDIMemergencyDaylight sensorpir_sensorLinectik08mounting_ld_receed_celing-2
logo_brand_glamox

C85-R

Harkitusti erilainen

Tuotekuvaus

Viimeisien vuosien aikana olemme todistaneet laajan valaisevan pinnan omaavien ja homogeenista valoa tuottavien valaisimien nousua. Tällaisia valaisimia meilläkin on laaja valikoima tuotannossa, mutta aina silloin tällöin halutaan jotain muuta. Vaihtelua. Tätä me haluamme tarjota Glamox C85 -valaisimella.

C85-valaisimen luomisprosessissa ei ole pyritty ainoanastaan suunnittelemaan silmiinpistävän erilaista valaisinta vaan myös keskitytty suunnittelemaan valaisimesta ulos tulevaa valoa.
Mallintava valo lisää syvyysvaikutelmaa ja antaa oikeat mittasuhteet. Valo on huomaamatonta etäältä, miellyttävää kun liikut lähemmäksi ja tehokasta silloin, kun valaisin on pääsi yläpuolella.

Korkea valon laatu, vähän häikäisyä
Valaisimen rakenne muistuttaa symmetristä alasvalojen ryhmää, joka tuottaa ainutlaatuista valoa.Valo suodattuu häikäisysuojan kautta vähentäen pienten, voimakkaasti hehkuvien diodien aiheuttamaa häikäisyä. Häikäisysuojasta valo on suunnattu juuri niin kuin me haluamme räätälöityjen, metalloitujen heijastimien avulla, mikä myös vähentää häikäisyä tyypillisistä
katselukulmista.

Universaali muotoilu
Keskittyminen valon laatuun ei ole estänyt suunnittelijaa tekemästä esteettisesti
tyylikästä muotoilua. Pienten valomoduulien toistuva kuvio luo puhtaan ja harmonisen
ulkonäön, johon yhdistyy universaali viehätys. Pinta-asenteisessa valaisinmallissa tämä korostuu
valoa ympäröivän, yksiosaisen, valetun polykarbonaattikehyksen muodossa.

Useimpiin kattotyyppeihin

C85-R soveltuu useimpiin 15mm ja 24mm T-listakattoihin. Muihin kattotyyppeihin asennettaessa käytettävä lisävarusteena saatavaa asennuskehystä, joka soveltuu yleisimpiin kattotyyppeihin, mukaanlukien piilolistakatot ja kipsilevykatot. Erillisen liitäntälaitekotelon ansiosta asennus on helppoa ja nopeaa.

Ihmisen suoristuskyvyn parantaminen
Glamox C85 voidaan toimittaa myös valon värilämpötilan säädöllä. Värilämpötilansäätöä käytetään ihmislähtöisessä valaistuksessa, jolla voidaan parantaa ihmisten suorituskykyä ja työhyvinvointia.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 3000 - 6000 lumen out
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Tuneable white (CCT)

Liitäntälaite

HF tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000 h/10 % (max vikaantuminen) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Runko valkoiseksi maalattua terästä. Kehys muovia.

Asennus

C85-R soveltuu useimpiin 15mm ja 24mm T-listakattoihin. Muihin kattotyyppeihin asennettaessa käytettävä lisävarusteena saatavaa asennuskehystä, joka soveltuu yleisimpiin kattotyyppeihin, mukaanlukien piilolistakatot ja kipsilevykatot. Erillisen liitäntälaitekotelon ansiosta asennus on helppoa ja nopeaa.

Värilämpötilan säädöllä olevat versiot (CCT) voidaan asentaan ainoastaan T-listakattoon yläkautta tai vaihtoehtoisesti erikoiskehyksellä kipsilevykattoon.

Tarvikkeet

Lisävarusteena kiinnikkeillä varustettu asennuskehys, jolla valaisin saadaan asennettua yleisimpiin alakattoihin, mukaanlukien piilolistakatot ja kipsilevykatot.

Optiikat

36kpl pieniä heijastimia, hopeoitu mattapinta (SM)

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).


Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Standard (S), Self test (ST) tai DALI. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c85-r600_measurements c85-r625_measurements

Hae versio