C70-S
ip40CELEDDIMemergencyDaylight sensorpir_sensormounting_ld_surface_celing-2
logo_brand_glamox

C70-S

Moderni muotoilu

Tuotekuvaus

Modernin C70-tuoteperheen uusin jäsen on tarkoitettu pinta-asennukseen kattoon. Matala, yhdestä osasta koostuva kehys on valettu lämpömuovautuvasta polymeerimuovista. Tuloksena on huomaamaton valkoinen kehys, jossa on siistit terävät kulmat sekä silkkisen näköinen pinta.

Kehykseen on kiinnitetty yksiosainen optiikka, joko mikroprisma tai opaali, joka on suunniteltu valaisemaan tasaisesti joka suuntaan. C70-S erottuu muista pinta-asenteisista modulivalaisimista tyylikkään muotoilunsa ja miellyttävien sekä tehokkaiden valaistusominaisuuksiensa ansiosta. 

Kehyksen materiaali on UV-suojattua, joten värimuutokset ajan myötä ovat vähäisiä. Valaisin pysyy valkoisena ja miellyttävänä koko elinikänsä. 

Täysin suljettu 
Valaisimen näkyvä osa on täysin suljettu, joten pöly ja hyönteiset eivät pääse valaisimen sisään. Optiikka pysyy tahrattomana eikä optiikan yläpinnalle keräänny kuolleita kärpäsiä tai likaa.

Joustavuus 
C70-S on saatavana kahdessa koossa: 275x1175mm tai 575x575 mm. Valaisin soveltuu erityisen hyvin sileään kipsilevykattoon tai vastaavaan kattotyyppiin. Valaisimesta on saatavana turvavaloversio ja erilaisia tunnistimella varustettuja versioita.

Helppo asennus
Glamox C70-S on suunniteltu helposti asennettavaksi. Kaikki komponentit ovat helposti käsiteltävissä ja varustettu pikaliittimillä. Kun kytkennät on suoritettu ja turvavaijeri kiinnitetty, valaisinosa painetaan paikoilleen ja se kiinnittyy magneettien avulla. Valaisimessa ei ole näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä.


Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2200 - 4300 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3

Liitäntälaite

HF tai DALI

Materiaali ja väri

Runko valkoiseksi maalattua terästä. Kehys muovia.

Asennus

Asennus suoraan kattopintaan 4kpl avaimenreikähahlon avulla.

Kytkentä

Liitosjohdon läpivienti valaisimen yläpinnalle ja aukkoaihiot molemmissa kaikilla sivuilla. 3- tai 5-napainen jousiliitinrima.

Optiikat

Mikroprisma (MP) tai opaali (OP).

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Standard (S), Self test (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c70-s575 c70-s275

Valonjakokäyrät

C70-S575 LED 4300HF 840 OP C70-S575 LED 4300 840 MP

Energy label

energy-label_c70-s

Hae versio