C70-P
ta30CELEDcs_csdDIMemergencyDaylight sensorpir_sensormounting_ld_pendant_celing_less_uprow-mounting
logo_brand_glamox

C70-P

Moderni muotoilu

Tuotekuvaus

Ohut Glamox C70 -valaisinperhe on suunniteltu tuottamaan toimistoympäristöihin yhtenäisen ilmeen.  Upotettava, pinta-asenteinen ja ripustettava valaisin noudattavat samaa muotokieltä. Valaisinperheestä löytyvät tuotteet niin käytäville, neuvotteluhuoneisiin, avotoimistoihin, solukonttoreihin, vastaanottoalueille, sosiaalisille alueille kuin johtoryhmän huoneisiinkin.

Ripustettavassa C70-P -valaisimessa on ohut runko ja sileä pinta. Ohuen rungon ovat mahdollistaneet LED-valonlähteet, jotka tarvitsevat vain vähän tilaa mutta tuottavat laadukasta valoa.

Tämä ripustettava valaisin näyttää hyvältä missä tahansa toimistoympäristössä mukaan lukien johtoryhmän tilat sekä neuvotteluhuoneet. Valaisimessa on 40/60-valonjako, jossa tehokas epäsuora komponetti luo yleisvalaistuksen huoneeseen ja suora valo valaisee työpisteen.

C70-P voidaan toimittaa turvavaloversiona tai tunnistimella varustettuna.

Jonoasennukseen
Glamox C70-P saatavana myös jonoasennukseen.  Jonoasennukseen tarkoitetut valaisimet on merkitty TW-merkinnällä (through wiring). Jonossa valaisimet kiinnitetään toisiinsa jonoasennusvarusteella, joka tulee TW-merkinnällä olevan valaisimen mukana.

Valaisinperhe modernilla muotoilulla ja laadukkaalla valolla
C70-valasimet on valettu yhdestä termopolymeeristä valmistetusta kappaleesta. Tuloksena on huomaamaton runko, tarkat kulmat ja sileä pinta.
Rungon materiaali on UV-suojattua, joten se ei muuta väriään vaan se pysyy valkoisena ja miellyttävänä ajan saatossa.Tuotetiedot

Valonlähde

LED 4000 - 6800 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80, MacAdams 3
Valojakauma (% ylös / alas): 40/60

Liitäntälaite

HF tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000h/10% (max vikaantumisprosentti) @ Ta+25°C.

 

Materiaali ja väri

Sisärunko terästä. Ulkorunko/kehys valettu termoplastisesta materiaalista.

Asennus

Nopeasti säädettävät vaijeriripustimet valaisimen molemmissa päissä. Ripustussarja toimitetaan valaisimen mukana (PRE). Kattokupit tilattava erikseen.

Tarvikkeet

Jonoasennuksessa käytettävät läpijohdotetut (TW) valaisimet tilattava erikseen omilla tuotenumeroillaan. TW-merkinnällä olevat valaisimet sisältävät jonoasennusvarusteen. Liitosjohto valaisinjonoa varten tilattava erikseen. Jonoasennusvarusteessa on ripustusvaijeri.

Kytkentä

Toimitetaan 3- tai 5-napaisella liitosjohdolla vapailla päillä tai vaihtoehtoisesti pistotulpallisella liitosjohdolla.

Optiikat

Mikroprismahäikäisysuoja (MP) alas, kirkas akryylilevy ylös

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Selftest (ST) tai DALI. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c70-p c70-p-row-mounted

Energy label

energy-label_c70-p

Hae versio