C63-R
ta35mounting_recessed-ceiling_ip55CEENECLEDcctDIMemergencyrgbLinectik07ik10mounting_ld_receed_celing-2
glamox-logo-product-grey

C63-R

Upotettava valaisin vaativiin sovelluksiin.

Tuotekuvaus

Glamox C63-R on LED-modulivalaisin, joka on suunniteltu kohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa IP-luokitusta sekä iskunsietoa (IK-luokitus). Valaisin soveltuu useimpiin kattotyyppeihin ja on helppo asentaa. Valaisimen valoaukko on suojattu lasilla tai polykarbonaattilevyllä, joten valaisin soveltuu myös kohteisiin, joissa suojalasi on kielletty (esim. elintarviketeollisuus). Valoaukon suojan ansiosta valaisin on helppo puhdistaa hygieniavaatimusten mukaisesti. 

Erikoisvaatimuksia vastaava
Glamox C63-R on suunniteltu kohteisiin, joissa on normaalia korkeammat vaatimukset hygienialle. Tämä LED-valaisin täyttää nämä vaatimukset. Glamox C63-R on IP55 alapuolelta (huoneen puolelta), joten se on vesitiivis sekä pölysuojattu tästä suunnasta. Valoaukkoa suojaavan lasin/polykarbonaattilevyn paksuus on 3mm. Vakiona valaisin saavuttaa IK07-luokituksen. Tilauksesta voidaan toimittaa MP- tai OP-versiona polykarbonaattisuojalla, jolla saavutetaan IK10.

Useimpiin alakattoihin
Glamox C63-R on upotettava valaisin, joka on saatavana kahdessa koossa; 600 x 600 mm ja 300 x 1200 mm. Valaisin soveltuu useimpiin alakattoihin ja on helppo sekä nopea asentaa.

Helppo puhdistaa
Glamox C63-R -valaisimen pinta on helpo puhdistaa. Valaisin täyttää vaatimukset korkeamman hygieniatason tiloissa, joissa tilat täytyy pestä satunnaisesti ja tarvitaan suojaus pölyyntymistä sekä vesisuihkua vastaan huoneen puolelta (IP55). 

Häikäisysuojaus 
Glamox C63-R on saatavana laadukkailla häikäisysuojilla; mikroprismahäikäisysuoja (MP) tai opaali (OP). Näillä häikäisysuojilla varmistetaan hyvä valon laatu sekä häikäisysuojaus. Häikäisyindeksi: UGR22 (OP) tai UGR19 (MP).

Valaistuksen ohjaus
Valaisin on saatavana säädettävällä värilämpötilalla (tuneable white), RGB-valonlähteillä, DALI-ohjauksella ja/tai integroiduilla sensoreilla, jotka mahdollistavat tehokkaan valaistuksen ohjauksen.
 
- Lue lisää miten ihmislähtöinen valaistus voi tuoda lisäarvoa valaistusratkaisulle.
 
Järjestelmään liitetyt sensorit ja himmennystoiminto vähentävät energiankulutusta sekä pidentävät valaisimien käyttöikää. Kokonaisuudessaan pitkä elinikä ja vähentynyt huollontarve tekevät Glamox C63-R -valaisimesta loistavan valinnan kohteisiin, joissa tuotannon/toiminnan keskeytykset valaisimien huoltotoimenpiteiden vuoksi aiheuttavat kustannuksia tai häiriöitä.

Sovellukset
Glamox C63-R soveltuu alueille, joissa on korkeammat hygieniavaatimukset, kuten keittiöt, elintarviketeollisuus, terveydenhoito, sairaalat tai laboratoriot.


Tutustu myös alakattosivustoomme.


Tuotetiedot

Valonlähde

LED 4000 - 9200 lumen out 
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80 ja 90, MacAdams 3
Tunable white (CCT) ja RGB

Liitäntälaite

HF tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000 h/10 % (max. vikaantuminen) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Runko ja kehys valkoiseksi maalattua terästä.

IP55 alapuolelta. IP20 yläpuolelta.

Asennus

C63-R soveltuu jopa 48mm T-listakattoon kuten Armstrong Prelude 35 ja epäsymmetrisiin, kiinteisiin T-listajärjestelmiin kuten AMW AW, Gyproc Gyptone D1/D2, OWA S 9b ja Rockfon D-XL/H.
C63-R -valaisimessa on neljä asennuskannaketta, joiden avulla se kiinnitetään kattoon. 

Ryhmäasennus:
Ryhmäasennuksessa perinteisten valonlähteiden väri saattoi vaihdella viereikkäisten valaisimien välillä. LED-valonlähteiden väritoleranssi on sama tai parempi kuin perinteisten valonlähteiden. Lisätietoja saat henkilökunnaltamme. 

Kytkentä

Erillinen liitäntälaite 3- tai 5-napaisella liittimellä kuuluu toimitukseen.

Optiikat

Vakiona 3mm lasilla (GL) tai polykarbonaattisuojalla (PC) varustettuna. Häikäisysuojana mikroprisma (MP) tai opaali (OP). IK07. MP/OP-optiikat akryylia.
C63-R voidaan tilauksesta toimittaa IK10-luokiteltuna polykarbonaatista valmistetulla MP- tai OP-optiikalla (MP-PC / OP-PC).

Turvavalo

Vakio (S), Self test (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

c63-r600_dimmention-drawing c63-r300x1200_dimmention-drawing c63-r600-rgb_dimmention-drawing

Hae versio

Glamoxin mobiilisivut ovat poistuneet käytöstä. Sinut uudelleenohjataan Glamoxin normaalille sivustolle.

www.glamox.fi