C20-R G2
Ta40CEENECLEDcctDIMemergencyDaylight sensorpir_sensorLinectmounting_ld_receed_celing-2
logo_brand_glamox

C20-R G2

Suoraa valoa, vähäinen häikäisy

Tuotekuvaus

Milloin huone on ammattimaisesti valaistu? Meidän mielestämme silloin kun valaistus tukee sitä toimintaa, johon tila on suunniteltu, oli se sitten lasten tutkimusretkiä rakennuspalikoiden parissa tai aikuisia tulkitsemassa toistensa ilmeitä. Kunnollinen valaistus voi helpottaa näitä tehtäviä merkittävästi.

Visuaalisesti hyödyllistä valoa 

Glamox C20-R G2 on upotettava valaisin, joka on suunniteltu antamaan sekä miellyttävää että visuaalisesti hyödyllistä valoa. Tämä on saavutettu käyttämällä kaksoisparabolisia softlight-häikäisysuojia, jotka varmistavat hyvän häikäisysuojauksen sekä korkean energiatehokkuuden. Häikäisysuojat on suunniteltu LED-valonlähteitä varten ja puoli-diffuusi materiaali tuottaa pehmeän siirtymän valosta varjoon sekä pehmeän varjonmuodostuksen. 

Miksi kaksoisparabolinen häikäisysuoja?

Glamox on työskennellyt kaksoisparabolisten häikäisysuojien/heijastimien parissa 1980-luvun alusta asti ja vaikka olemme viime vuosien ajan kehittäneet tuotteita erilaisillä optiikoilla, olemme varmoja siitä, ettei kaksoisparabolinen häikäisysuoja tule häviämään lähiaikoina. Kaksoisparabolinen häikäisysuoja on luonnollisesti modernisoitu, mutta perusperiaate on pysynyt samana. Kaksoisparabolinen häikäisysuoja/heijastin on erittäin energiatehokas, koska sillä pystytään ohjaamaan valo sinne minne halutaan ja samaan aikaan häikäisysuojaus on hyvä.

Lastentarhoihin, kouluihin ja toimistoihin

C20-R soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa on pieniä lapsia, kuten lastentarhat ja ala-asteet. Alle 7-vuotiaille lapsille on tärkeää, että valaistus perustuu suoraan valoon, jolloin syvyysnäkö helpottuu. C20-R -valaisimen optiikka tuottaa suoraa valoa vähäisellä häikäisyllä.
Erinomainen häikäisyindeksi (UGR 19) ja korkea energiatehokkuus tekevät C20-R -valaisimesta hyvän valinnan myös toimistotiloihin.

Valonohjaus

Nykyaikaiset koulut ja toimistot ovat usein varustettu valonohjausjärjestelmällä. Luonnollisesti C20-R -valaisin on saatavana liiketunnistimella ja vakiovaloanturilla, jolloin valaisin voi olla osa valonohjausratkaisua.  

Helppo huolto - joustava ratkaisu

C20-R on helppo asentaa useimpiin alakattoihin. Erillinen liitäntälaitekotelo helpottaa asennusta ja huoltoa, koska kaikki toimenpiteet voidaan suorittaa ilman valaisimen avaamista. Valaisimesta on saatavava 3 eri kokoa ja se voidaan toimittaa 1-4 häikäisysuojayksiköllä koosta riippuen. C20-R on saatavana myös turvavalolla.


Tutustu myös alakattosivustoomme.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 2000 - 7000 lumen out
Värilämpötila 3000/4000 K, CRI Ra 80 tai 90, MacAdams 3
Tuneable white (CCT) 

Liitäntälaite

Erillinen liitäntälaitekotelo nopeaan asennukseen ja helppoon huoltoon. HF tai DALI. CCT-versiot vain DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa 100.000 h/10 % (max. vikaantuminen) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Valkoiseksi maalattu teräs

Asennus

C20-R G2 sopii jopa 48 mm T-listakattoihin, Ecophon Focus Ds ja Rockfon system T24X -kattoihin. Avattaviin piilolistakattoihin asennuskiinnikkeet (4 kpl) lisävarusteena. Asennuskehys kipsilevykattoon. Lisätietoja lisätarvikkeiden alla.

Tarvikkeet

Asennuskiinnikkeet (4 kpl) piilolistakattoon.
Kehys kipsilevykattoon.

Optiikat

Kaksoisparabolinen Softlight-optiikka (SU).

Sensorit

Voidaan toimittaa PIR-liiketunnistimella [ON/OFF-toiminto] varustettuna (SPR-SEN) tai PIR-liiketunnistimella ja käytävätoiminnolla (SPC-SEN). Saatavana myös yhdistetyllä läsnäolotunnistimella ja vakiovaloanturilla, jossa on integroitu DALI-teholähde (MPP-SEN) tai orja-PIR (MPS-SEN).

Lisätietoja sensoreista löytyy "Lataa"-osiosta.

Turvavalo

Standard (S), Self test (ST) tai DALI-valvontapiiriin. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

measurement_c20-r-g2-mnt measurement_c20-r300x1200-g2 measurement_c20-r600x600-g2 measurement_c20-r300x600-g2

Energy label

energy-label_c20-r-g2

Hae versio