Air LED
ENECLEDDIMclass_3mounting_table
logo_brand_luxo

Air LED

Moderni klassikko kotimaista muotoilua

Tuotekuvaus

Air LED on Luxon perinteikäs mutta moderni klassikko, jossa on joustava, itsestään tasapainottuva varsi. Air LED on suunniteltu siten, että valaisinosa pysyy aina työtason suuntaisena, jolloin se ei häikäise. Sillä on veistoksellinen muoto, täydellinen tasapaino sekä sulavat liikkeet, jotka saavat sen tuntumaan metallirakenteesta huolimatta höyhenenkevyeltä. 

Vakioversio toimitetaan pöytäkiinnikkeellä. Pöytäjalusta sekä integroitu pöytäkiinnike ovat saatavana lisätarvikkeina. Valaisimen värit: valkoinen, musta tai alumiininharmaa. Varsijouset ovat aina väriltään mustat.

Kaksi kokoa
Air LED on saatavana pitkällä tai lyhyellä varrella. Valitse työpöytäsi kokoon parhaiten sopiva malli.

LED: tulevaisuuden valonlähde

Air on varustettu modernilla LED-modulilla. Valodiodeilla on uskomattoman pitkä käyttöikä. Air LED-valaisimen diodeilla on 50000 tunnin elinikäodotus. Tämä tarkoittaa vähintään 25 vuotta normaalissa toimistokäytössä. Air LED -valaisimessa on himmennin sekä automaattinen virran katkaisutoiminto 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 500 lumen out. Värilämpötila (CCT) 3000 K, värintoistoindeksi (CRI) 90. Ajastin sammuttaa valaisimen automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen.

Materiaali ja väri

Teräsvarsi ja alumiinivarjostin.
Värit: valkoinen, musta tai alumiininharmaa, varsijouset ovat aina mustat.

Asennus

Vakiotoimitus pöytäkiinnikkeellä (A-kiinnike Air LED-valaisimelle). Pöytäjalusta ja integroidut pöytäkiinnikkeet (TT-pöytäkiinnike ja TE-läpivientiholkki) saatavana lisätarvikkeina.

Optiikat

Epäsymmetrinen valonjako. Valkoinen, polykarbonaattihäikäisysuoja.

Virransyöttölaite

20 V LED-teholähde sisältyy toimitukseen.

Varren ominaisuudet

Taipuva, kolminivelinen varsi. Sivulta-sivulle taipuva valaisinosa. Varren pituudet 60 tai 80 cm. 

Valaisimessa on automaattinen virrankatkaisu. Valo sammuu automaattisesti 4 tai 9 tunnin käytön jälkeen energian säästämiseksi. 

Tekniset tiedot

Valonjakokäyrät

air-led-ny

Mittapiirustukset

air

Energy label

energy-label-led_air