L-1 W
d_insulatedENECLEDDIMmounting_surface_wall_down
logo_brand_luxo

L-1 W

Loistavat ideat eivät haihdu. Ne loistavat kirkkaammin.

Tuotekuvaus

Hiljainen läsnäolo

Menestys oli taattu. Vuonna 1937 lanseerattu L-1-työpistevalaisin oli jo todellinen super-julkkis ja  jokaisen kunnianhimoisen suunnittelijan, arkkitehdin, taiteilijan ja kirjailijan himoitsema tuote. Valaisimeen oli tuolloin saatavana myös erillinen seinäkiinnike. Toki L-1-työpistevalaisimen kiinnittäminen seinään oli varteenotettava vaihtoehto toimistossa tai näyttelytiloissa, jossa on runsaasti tilaa. Mutta entä yksityiskodeissa? Sairaaloissa? Kirkoissa? Käytävätiloissa?

Luxo-suunnittelijat esittelivät myös uuden L-1-seinävalaisimen. Ja kyllä, aiheesta syntyi eripuraa. Kriittiset mielipiteet tuomitsivat uuden L-1-seinävalaisimen vedoten virheelliseen muotokieleen, mikä näkyi käsittämättömän lyhyenä valaisinvartena. 

Lopulta kriittiset äänet hiljenivät, kun hiljainen L-1-Seinä osoittautui todelliseksi  L-1-valaisimeksi: älykkääksi, toimivaksi ja tyylikkääksi. Omalla hiljaisella eleganssillaan se soveltuu erinomaisesti käyttötarkoitukseensa. Toisin sanoen L-1 Seinä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka suuret ideat eivät häviä vaan vain loistavat kirkkaammin.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 700 lumen out.
Valon värilämpötila (CCT) on 3000 K, CRI Ra on 80, MacAdams 3

Materiaali ja väri

Varsi terästä ja varjostin alumiinia. Värit: valkoinen ja musta.

Optiikat

Symmetrinen valonjako opaloidulla häikäisysuojalla pehmeämmän valon tuottamiseksi ja häikäisyn estämiseksi. 

Pistotulpallinen 20V:n virtalähde LED-versiota varten.

L-1 W toimitetaan vakiona seinäkiinnikkeellä (WBR).

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

l-1-wall