C65-S
IP65LEDcctDIMik06mounting_ld_receed_celing-2mounting_ld_surface_celing-2
logo_brand_glamox

C65-S

Vaativiin kohteisiin.

Tuotekuvaus

Glamox C65-S on suunniteltu korkeimpien hygieniavaatimusten tiloihin, kuten lääketieteen tiloihin tai puolijohdekomponenttien valmistukseen tarkoitettuihin tiloihin. Kun näihin tiloihin suunnitellaan valaisinta, jokainen yksityiskohta on ratkaisevassa asemassa. Sen vuoksi suunnittelijamme ovat tehneet kaikkensa, jotta saavutettiin sileä jatkuva pinta, johon bakteerien on vaikeampi pesiytyä ja mihin erilaisten partikkeleiden kerääntyminen vähenee. Materiaalivalinnat mahdollistavat usein tapahtuvan ja perusteellisen puhdistuksen erilaisilla puhdistusaineilla. 

Suljettu valaisin, jossa partikkeleiden sisäänpääsy on estetty.
Glamox C65-S on varustettu 4mm heat soak -testatulla suojalasilla, joka on kiinnitetty tiukasti kehykseen. Kehys kiinnittyy valaisinrunkoon voimakkaisen jousien avulla, jolloin Glamox C65-S saa IP65-luokituksen koko valaisimen ympäri.

Korkea valonlaatu, vähäinen häikäisy

C65-S -valaisimen korkea laatu ei ole liitoksissa ainoastaan hygieniaan. Valaisin on suunniteltu myös tuottamaan paras mahdollinen valaistus erilaisiin työtehtäviin. Korkea värintoisto (CRI>90) ja häikäisysuojaus ovat osa laatua. C65-S -valaisimeen olemme valinneet kaksoisbarabolisen häikäisysuojan rajoittaaksemme häikäisyä mahdollisimman tehokkaasti. Kaksoisbarabolinen optiikka ei ainostaan rajoita häikäisyä tehokkaasti vaan myös suuntaa valoa energiatehokkaasti luoden samalla erinomaisen näköympäristön, jossa kolmiulotteiset muodot korostuvat.

Teho

C65-S voidaan toimittaa 4000lm, 9000lm tai 12000lm versiona (lumen out). Suuret valovirrat mahdollistavat korkeat valaistusvoimakkuudet.

Valonohjaus

Useimmissa rakennuksissa voidaan saada kustannussäästöjä ohjaamalla valaistusta liiketunnistuksen ja päivänvalon mukaan. C65-S soveltuu ohjattavaksi Glamoxin kaapeloiduilla ohjausjärjestelmillä. 

Säädettävä värilämpötila

C65-S on saatavanan säädettävällä värilämpötilalla "tunable white" (CCT). Värilämpötilan säädössä tuotetaan valkoista valoa, jonka värilämpötila voidaan asettaa halutuksi. Tällä teknologialla voidaan simuloida luonnonvalon vaihtelua vuorokauden eri aikoina, mikä tunnetaan ihmislähtöisenä valaistuksena (HCL). Ihmislähtöisellä valaistuksella voidaan tukea ja muokata ihmisen luonnollista vuorokausirytmiä sekä parantaa suorituskykyä.

Tuotetiedot

Valonlähde

LED 4000 – 12000 lumen out
Värilämpötila 4000 K, CRI Ra 90, MacAdams 3.
Tuneable white (CCT)

Liitäntälaite

HF tai DALI. Liitäntälaitteen elinikä jopa100.000 h/10 % (max vikaantuminen) @ Ta 25°C.

Materiaali ja väri

Runko valkoiseksi maalattua terästä. IP65

Asennus

Glamox C65-S on suunniteltu pinta-asenteiseksi, mutta se voidaan asentaa uppoon lisävarusteena saatavalla kehyksellä. Erilaisia kehyksiä käyttämällä valaisimet voidaan asentaa yksittäin, jonoon tai haluttuun muotoon. Katso lisävarusteet.

Tarvikkeet

Upotuskehys yksittäisasennukseen tai jonoasennukseen.

Optiikat

Vakiona 4mm Heat Soak -testattu suojalasi ja kaksoisparabolinen softlight-optiikka (SU).

Turvavalo

Standard (S), Self test (ST) tai DALI. 1h tai 3h.

Tekniset tiedot

Mittapiirustukset

dim_c65-350x650 dim_c65-350x1250 dim_c65-350x1500

Valonjakokäyrät

C65-S 1250 LED 9000 940 SU-GL

Energy label

c65-s_energy-label

Hae versio